Beren Saat'in Bu Hali Görenleri Şaşırttı

Berenle aynı okulda olsaydık ben onun güzelliğini görür çıkma teklif ederdim şu haline bile
Nesi çirkin? Güzellik göreceli bi kavramdir.Ben bu haliyle onu Best World secerim yahu.

Ben güzel buluyorum. O senin dediklerin ayrı bir güzeldir. Yani en azından çok fazla abartılacak güzellikte değil diyelim.

ayrı bi güzel nasıl oluyo aga
beren sıradan bi kız günlük hayatta çok daha güzelleri karşımıza çıkıyo abartılcak kadar

Sırf Vadide oynuyor diye Çiğdem Baturu, Beren Saatten güzel bulan arkadaşlarla güzellik kavramını konuşup boşuna vakit kaybetmeye gerek yok

Sadece o da değil. Vadide oynayan bütün kadınlar dünya güzeli, erkekler dünya yakışıklıdı zaten. Vadinin afişindeki ayın üzerindeki kuş bile Best Model

ayrı bi güzel nasıl oluyo aga
beren sıradan bi kız günlük hayatta çok daha güzelleri karşımıza çıkıyo abartılcak kadar

Takas bence sen Polat'ı "karizma" bulan biri olarak şu güzellik olaylarindan elini ayağini çeksen ? Senin çevren ve günlük hayattan buldugun kızlar zaten hepsi ajans kızlari gibi.

Takas bence sen Polat'ı "karizma" bulan biri olarak şu güzellik olaylarindan elini ayağini çeksen ? Senin çevren ve günlük hayattan buldugun kızlar zaten hepsi ajans kızlari gibi.

polat öyle ahım şahım bi yakışıklı değil zaten ama karizması var adamın bereni dünya güzeli yapan senin bence bu işlerden elini ayağını kafanı gözünü çekmen lazım

- - - Ekleme - - -

revan çiğdem baturun gözleri yeter çok süper güzel

polat öyle ahım şahım bi yakışıklı değil zaten ama karizması var adamın bereni dünya güzeli yapan senin bence bu işlerden elini ayağını kafanı gözünü çekmen lazım

Yaa bırak Allah aşkına.Polat o halıyle ekranlara cıkıyorsa en hanzo kişi dünyanın en iyi mankeni secildi haberleri yapılmaya başlansi.

Beren Saat güzel bir kadın ama daha güzel ve ünlü olmayan kadınlar bulunur yani.

off karizmaya bak be

- - - Ekleme - - -

asıl sen buna nasıl bakıyon tipe bak ya

- - - Ekleme - - -

beren bunu saklamıyor ki bazıları coşmuş hemen saçındaki beyazlarla galalara katılıyor kız çekindiği bir olay yok bazıları gene kız halinden utanıyormuş gibi atlamış gene eli boş dönmüşler

off karizmaya bak be

- - - Ekleme - - -

asıl sen buna nasıl bakıyon tipe bak ya

/QUOTE]

Niye Necatinin makyajlı halini Beren'in makyajın yarı ortasındaki halini koydun?
Beren'inde makyajlı hallerini koyda görelim.

takas gene boşa attınız tuttunuz
bu foto da yeni değl ayrıca şimdi açan ve yeni ortaya çıktı diyen varsa art niyetlidi