Beren Saat'in Bu Hali Görenleri Şaşırttı

*Dream*

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
5,517
Puanı
710

Ünlü oyuncu Beren Saat'in lise mezuniyet fotoğraflarını görenler şaşkınlıklarını gizleyemiyor.Günümüzün en güzel kadınlarından biri olarak gösterilen Beren Saat'in lise yıllarındaki görüntüsü şuan ki görüntüsünden bir hayli uzak

Vay arkadaş, bu ünlülerin hepsi büyüyünce evrim mi geçiriyor?

zaten güzel değil ki ben günde en az 100 tane bundan güzel kız görüyom çevremde berenin neresi güzel 1 kilo filli boya sürüyo ama faydası yok

O hallerini görsem, görmezden gelirim heralde. Şimdi çok farklı bir görüntüde ve bu görüntüsüne birşey diyemiyorum. Evrim geçirmek sanırım böyle birşey.

aga bu güzelse güzeller ne oluyo

Evet güzel değilmiş ama zekiymiş. Üniversiteye koca aramak için giden kızlardan çok daha iyi. Sevgim ve saygım 1000 kat daha arttı.

küçüktende pek güzel değilmiş ama şimdiden daha sevimliymiş
))))

7 sindede de çok güzelmiş 18 indede 70 şinde de güzel olacaktır ..

ocağa kadar eğlenin arkadaşlar ocakta sizi beren çarpacak
)

Çirkin değil bakımsızmış sadece. Berkana katılıyorum. Üniversiteye koca bulmağa değil de ders çalışmaya gelen kızlar benim için hep 1 adım daha önde olmuştur. Sadece benim için de değil. Her erkek için bu böyle bence

Herşeyin bir zamanının olduğunu iyi biliyormuş Beren. Bir daha taktir ettim.

Hiç değişmemiş.Bir farkı yok.RevaN'ında dediği gibi bakımsızmış.

Üstelik bir şey soracağım: Okul fotoğraflarında güzel çıkan var mı ki Beren güzel çıksın?

iyi de beren şimdi de güzel değil
hiç mi güzel kız görmediniz ben günde bundan güzel 100 de değil 500 tane kız görüyorum beren kim

kendini böyle mi avutuyon