Beren Saat'in 'Benim Dünyam' Filmi Çok Beğenildi!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,354
Puanı
809
25 Ekim Cuma günü vizyona girecek olan 'Benim Dünyam' filmi, dün akşam televizyon ve film sektöründe yer alan kişiler için özel ön gösterim yapıldı.

Birlikte film izlendi ve sinema severler filmde öne çıkan şeyleri not etti. Sinema eleştirmenleri, filmi çok beğendiklerini ve filme gidecek olan kişilerin mutlaka yanlarında bir mendil götürmeleri gerektiğini söylediler.

awww.medyatava.com_Content_images_news_insides_20131003_19100203.jpg

Ekli dosyalar

• awww.medyatava.com_Content_images_news_insides_20131003_19100203.jpg
    awww.medyatava.com_Content_images_news_insides_20131003_19100203.jpg
    90.2 KB · Hit: 452
yine mi acıklı bir film kardeşim milleti ağlatmayı bırakın

Aynen sabah bende Twitter'da gördüm genel olarak beğenilmiş film....

Beren saatin filmi değil ki. :F

Sinemaya kadar yorulmasınlar açsınlar pc'den Black'i izlesinler. :))))

aimg1.picload.org_image_arogww_26052342ay1.jpg

Ekli dosyalar

• aimg1.picload.org_image_arogww_26052342ay1.jpg
    aimg1.picload.org_image_arogww_26052342ay1.jpg
    102.8 KB · Hit: 579
Çalıntımı, uyarlama mı bilmem ama Beren Saat çok iyi. Fotoğrafda ki yüz ifadeleri bile harika.

beren var uğu yücel var ayça bingö lvar beğenmeyen gitsin penguen belgeseli izlesin zaten :F

Uyarlamaya çalıntı demek bir tek bizde var galiba. :D Ben de merakla bekliyorum filmi. :)

14 Kasım Perşembe Azerbaycana geliyor film. Hemen gidip izleyeceğim. :)

Şu yorumları gördükçe daha bir heyecanlanıyorum bu film için.Müthiş bir iş çıkmıştır ortaya hiç şüphem yok :D Cuma gelsede izlesem diyorum sadece..

açıkçası ben o kadar güzel olacağını düşünmüyordum son çıkan mezuniyet sahnesinden dolayı ama herkes begendiğine göre meraktan gidicem :D

Filmin neredeyse hiç işlenmemiş ve çok dokunaklı bir konusu var.Çok beğenilmesi normal.

Uyarlama kısmında ise hint filmleri ülkemizde pek yer bulamıyor böyle güzel bir filmi uyarlamayıp Türk izleyiciye gestermeselerdi acayip haksızlık olurdu.:)

Kesinlikle uyarlanmalıydı ve iyiki oldu vede iyiki Beren oynadı..:)Bu rolü kabul etmesi ayrı cesaret zaten.Süpersin beren.:)

Forum İstatistikleri

Konular
173,108
Üyeler
8,483
Son Üye
justking