- Reaksiyon puanı
- 31,942
- Puanı
- 859
@denizz19 sende de hiç olay çıkaracak bir tip yok TUBA ve BEREN yazdım iki zıtlık.Ettir bakalım.
İkisi de değil.Hazal.
nereden anladın 😱uğur yücel akıl tutulması yaşıyor yaşlandı tabiki bunama emareleri gösteriyor
Olay 10 seneden fazla olmuş internette 2003 filan yazıyor foto var mıdır meçhul.nerede o fotolar konusunu açayım hit rekoru kırar
Bu zamana kadar sadece Tuba'nın Gönülçeleni izledim o da çok uzun soluklu izlemedim. Oyunculuk olarak ikisi de gayet başarılı ancak yaptıkları diziler benim tarzım değil. Mesela Hazal'ı da pek izlemedim Adını Feriha Koydum haricinde ama daha hoşuma gidiyor. İki oyuncuyu birbiriyle kıyaslama diye bir şey söz konusu olamaz bence. İkisi de başarısını ispatlamış oyuncular.@denizz19 sende de hiç olay çıkaracak bir tip yok TUBA ve BEREN yazdım iki zıtlık.
Deminden beri dediğim buydu işte.
Beklediğim bir cevap aldım beni şaşırtmadın Deniz..Bu zamana kadar sadece Tuba'nın Gönülçeleni izledim o da çok uzun soluklu izlemedim. Oyunculuk olarak ikisi de gayet başarılı ancak yaptıkları diziler benim tarzım değil. Mesela Hazal'ı da pek izlemedim Adını Feriha Koydum haricinde ama daha hoşuma gidiyor. İki oyuncuyu birbiriyle kıyaslama diye bir şey söz konusu olamaz bence. İkisi de başarısını ispatlamış oyuncular.
Bence de bir daha aynı projede yer almamalılar o zaman.Deminden beri dediğim buydu işte.
Beklediğim bir cevap aldım beni şaşırtmadın Deniz..
Beren'e senden başka kimi yakıştırıyorsun?aynen aynen ruh zeka güzellik asalet herşey berende ama beren kimde ? bende değil? yumurta kafalının biriyle çıkıyor
demek ki keramet yumurta kafalı olmaktaaynen aynen ruh zeka güzellik asalet herşey berende ama beren kimde ? bende değil? yumurta kafalının biriyle çıkıyor
Beren'e senden başka kimi yakıştırıyorsun?
Beren'e ben de hayranım da seninki ilahi aşkmış be hacı.kendimden başka kimseye yakıştırmıyorum orası ayrı konu .. benim için tanrı tarafından yaratılmış ama bunun farkında değil kenanla oynaşıyor kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?