Beren Saat'i Bulan Bırakamıyor

uğur yücel akıl tutulması yaşıyor yaşlandı tabiki bunama emareleri gösteriyor

Uğur Yücel Kenan İmirzalıoğlu süper 2'li Keşke bidaha aynı dizide buluşsalar

@denizz19 sende de hiç olay çıkaracak bir tip yok TUBA ve BEREN yazdım iki zıtlık.
Bu zamana kadar sadece Tuba'nın Gönülçeleni izledim o da çok uzun soluklu izlemedim. Oyunculuk olarak ikisi de gayet başarılı ancak yaptıkları diziler benim tarzım değil. Mesela Hazal'ı da pek izlemedim Adını Feriha Koydum haricinde ama daha hoşuma gidiyor. İki oyuncuyu birbiriyle kıyaslama diye bir şey söz konusu olamaz bence. İkisi de başarısını ispatlamış oyuncular.

"Uğur Yücel, Kenan İmirzalıoğlu ile evlendiği yolundaki iddialara cevap verdi" diye bir haber yapılmış ya la. 😱 @mrt-06 @xemrexxx

"Uğur Yücel, Kenan İmirzalıoğlu ile evlendiği yolundaki iddialara cevap verdi" diye bir haber yapılmış ya la. 😱 @mrt-06 @xemrexxx
Deminden beri dediğim buydu işte.

Beklediğim bir cevap aldım beni şaşırtmadın Deniz..

Deminden beri dediğim buydu işte.

Beklediğim bir cevap aldım beni şaşırtmadın Deniz..
Bence de bir daha aynı projede yer almamalılar o zaman.
Dedikoduların ardı arkası kesilmez sonra.

Bulupta bırakan var mı ?
Ben de bulsam bende asla bırakmam

Bırakılır mı böyle para kazandıran bir isim.

Yani bırakmaması doğal.
Beraber çalışmaları harika oluur.

aynen aynen ruh zeka güzellik asalet herşey berende ama beren kimde ? bende değil? yumurta kafalının biriyle çıkıyor

Beren'e senden başka kimi yakıştırıyorsun?

kendimden başka kimseye yakıştırmıyorum orası ayrı konu .. benim için tanrı tarafından yaratılmış ama bunun farkında değil kenanla oynaşıyor kız

kendimden başka kimseye yakıştırmıyorum orası ayrı konu .. benim için tanrı tarafından yaratılmış ama bunun farkında değil kenanla oynaşıyor kız
Beren'e ben de hayranım da seninki ilahi aşkmış be hacı.
Sana kız mı yok boşver.