Gülmemiz gerekiyor sanırımberenciler işi berenin maaşına avansına kadar götürmüş....ben artırıp 500 bin almalı desem benim hesabada 3-5 kuruş yatırırlarmı acaba...evilish:
Gülmemiz gerekiyor sanırımberenciler işi berenin maaşına avansına kadar götürmüş....ben artırıp 500 bin almalı desem benim hesabada 3-5 kuruş yatırırlarmı acaba...evilish:
zavallı kanal d ne hallere düşmüş....bir oyuncuya böyle paralar verebiliyorsa geleceği büyük sıkıntıda demek.....
- - - Ekleme - - -
zavallı kanal d ne hallere düşmüş....bir oyuncuya böyle paralar verebiliyorsa geleceği büyük sıkıntıda demek.....
sen kanal d nin haline üzül asıl...bir zamanlar benim favori kanalımdı kanal d...komedi demek eyvah babam aşkım aşkım demekti...ayrı dünyaları kaan girgini kim unutabilir...perşembe dedinmi yılan hikayesi oynardı vadiden önce....şimdi a.sokakları adamdan sayıyorlar....memoli-zeynonun her adımı her kanalda haber olurdu...şimdi kanal d nin birtek dizisini sallamıyolar....emrahı hiç sevmem kınalı karda müthişti...hele hele efsane levent ustalı o.o kadar ..yasemince yi kim unutur....pazar kapanışını şahane pazarla yapardım...çarkıfeleği de atlamazdım....bir zamanlar kanal d de.....bana bu kanal d yi anlat halkın kanalını şimdiki 3-5 kişinin kanalını değil..şimdi hiçbir programını izlemiyorum...
Gülmemiz gerekiyor sanırım
Hmm...Ok o zamansen kanal d nin haline üzül asıl...bir zamanlar benim favori kanalımdı kanal d...komedi demek eyvah babam aşkım aşkım demekti...ayrı dünyaları kaan girgini kim unutabilir...perşembe dedinmi yılan hikayesi oynardı vadiden önce....şimdi a.sokakları adamdan sayıyorlar....memoli-zeynonun her adımı her kanalda haber olurdu...şimdi kanal d nin birtek dizisini sallamıyolar....emrahı hiç sevmem kınalı karda müthişti...hele hele efsane levent ustalı o.o kadar ..yasemince yi kim unutur....pazar kapanışını şahane pazarla yapardım...çarkıfeleği de atlamazdım....bir zamanlar kanal d de.....bana bu kanal d yi anlat halkın kanalını şimdiki 3-5 kişinin kanalını değil..şimdi hiçbir programını izlemiyorum...
Beren iyi oyuncu tamam ama çok fazla bu para doğru değildir muhtemelen
nasıl olsa dizisi tutmazsa geri alacaklar verdikleri parayı avans yerine geçer artık diyom konuyu kapatıyom..
klasik dizi reklamlarına hoş geldiniz kesin bu haberi yalanalayacaklar)))) önce uyduruk bir yüksek ücret sonra yalanlama))
Yalan haber Beren Saat 50 bin tl alacak bunu D Yapım açıklamış bugün çıkan haber yalan demiş Beren Saat'in fan sayfasıda ücret olarak 50 bini doğruladı
Rekor derken? Madem rekor diyeceksiniz araştırıp deyin. Necati Şaşmaz 60 Bin TL
Rekor dedikleride doğru olsa bari 50 bin alacakmış
Rekor dedikleride doğru olsa bari 50 bin alacakmış
kedi ulaşamayacağı ciğere kaka dermiş)
Tuba ile aralarında sadece 5 bin fark var.Buda doğal bir durum Tuba ara vermişdi.Ay Yapımla yoluna büyük ihtimal devam eder 20 Dakika'dan sonraki işinde Tuba'da 50 bin alır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?