- Reaksiyon puanı
- 2,350
- Puanı
- 809
Bravo Beren Saat!
[/B]
Beren Saat'in Yıldız Teknik Üniversitesi'nde ödül alırken yaptığı konuşmayı çok beğendim.
Onun iyi bir oyuncu olduğunu hepimiz biliyoruz.
Ancak işini bu kadar çok sevdiğini doğrusu bilmiyordum.
Çünkü medyadan sürekli uzak duruyor.
Senede bir kez röportaj ya yapıyor ya da yapmıyor.
Kendisini iyi tanımamıza, düşüncelerini, dünya görüşünü öğrenmemize fazla imkân tanımıyor.
Yalan yanlış yazıyorlar!
Bir keresinde, canı çok yandığı için medyadan uzak durduğunu söylemişti.
Bir dönem paparazziler sık fotoğrafını çekerdi.
Herhalde o haberleri kastediyor.
O tür gazeteciliği ben de doğru bulmam.
Ancak o haberlerin de çok takipçisi, çok okuyanı var.
Burada mesele, her şeyin doğrusunu öğrenip yazabilmekte.
Çoğu genç ve tecrübesiz olan gece muhabirleri, bir ünlüyü görüntüledikleri zaman, yanındaki kişinin sevgilisi olduğu peşin hükmüyle hareket ediyorlar.
Geceden sabaha şeflerinin masasına haber bırakmak mecburiyetinde oldukları için, araştırıp, soruşturmuyor, işin kolayına kaçıyorlar.
Sonra bir başkası, çıkan o habere göre köşesinde yorum yazıyor.
Yanlış haber üzerine yapılan yorum haliyle yanlış oluyor.
Tek bir haber, tek bir yorum değil ki...
Hangisiyle nasıl baş etsin, hangisini nasıl düzelttirsin!
Yaptığı konuşma mükemmeldi!
Beren Saat önceki gün, 'En Beğenilen Kadın Dizi Oyuncusu' ödülünü alırken şöyle söylüyor:
"Ben üçüncü kez burada bu ödülü alıyorum. Daha uzun yıllar almayı istiyorum. Bu mesleği bir ömür yapmak istiyorum. İnşallah 30 yıl sonra da burada olur, bu ödülü alırım ve siz de çocuklarınıza, torunlarınıza 'Sen bir de Beren'i gençliğinde görecektin" dersiniz.
Beren Saat'in bu çok anlamlı konuşması üzerine şunu söylemek istiyorum:
35 yıldır bu işi yapıyorum, çok ödül törenlerinde bulundum, çok ödül alan gördüm ama ödül alırken hiç bu kadar anlamlı konuşan bir oyuncuya rastlamadım. Beren Saat'in söyledikleri, şimdiye kadar duyduğum en güzel teşekkür konuşmasıydı.
Kendisini hem ödülü için hem de konuşması için tebrik ediyorum.
Bilal Özcan - Bugün
[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[/B]
Beren Saat'in Yıldız Teknik Üniversitesi'nde ödül alırken yaptığı konuşmayı çok beğendim.
Onun iyi bir oyuncu olduğunu hepimiz biliyoruz.
Ancak işini bu kadar çok sevdiğini doğrusu bilmiyordum.
Çünkü medyadan sürekli uzak duruyor.
Senede bir kez röportaj ya yapıyor ya da yapmıyor.
Kendisini iyi tanımamıza, düşüncelerini, dünya görüşünü öğrenmemize fazla imkân tanımıyor.
Yalan yanlış yazıyorlar!
Bir keresinde, canı çok yandığı için medyadan uzak durduğunu söylemişti.
Bir dönem paparazziler sık fotoğrafını çekerdi.
Herhalde o haberleri kastediyor.
O tür gazeteciliği ben de doğru bulmam.
Ancak o haberlerin de çok takipçisi, çok okuyanı var.
Burada mesele, her şeyin doğrusunu öğrenip yazabilmekte.
Çoğu genç ve tecrübesiz olan gece muhabirleri, bir ünlüyü görüntüledikleri zaman, yanındaki kişinin sevgilisi olduğu peşin hükmüyle hareket ediyorlar.
Geceden sabaha şeflerinin masasına haber bırakmak mecburiyetinde oldukları için, araştırıp, soruşturmuyor, işin kolayına kaçıyorlar.
Sonra bir başkası, çıkan o habere göre köşesinde yorum yazıyor.
Yanlış haber üzerine yapılan yorum haliyle yanlış oluyor.
Tek bir haber, tek bir yorum değil ki...
Hangisiyle nasıl baş etsin, hangisini nasıl düzelttirsin!
Yaptığı konuşma mükemmeldi!
Beren Saat önceki gün, 'En Beğenilen Kadın Dizi Oyuncusu' ödülünü alırken şöyle söylüyor:
"Ben üçüncü kez burada bu ödülü alıyorum. Daha uzun yıllar almayı istiyorum. Bu mesleği bir ömür yapmak istiyorum. İnşallah 30 yıl sonra da burada olur, bu ödülü alırım ve siz de çocuklarınıza, torunlarınıza 'Sen bir de Beren'i gençliğinde görecektin" dersiniz.
Beren Saat'in bu çok anlamlı konuşması üzerine şunu söylemek istiyorum:
35 yıldır bu işi yapıyorum, çok ödül törenlerinde bulundum, çok ödül alan gördüm ama ödül alırken hiç bu kadar anlamlı konuşan bir oyuncuya rastlamadım. Beren Saat'in söyledikleri, şimdiye kadar duyduğum en güzel teşekkür konuşmasıydı.
Kendisini hem ödülü için hem de konuşması için tebrik ediyorum.
Bilal Özcan - Bugün