Beren Saat'e Öpüşme Engeli!

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
64,264
Puanı
1,061
Star Tv ekranlarında başlaması beklenilen Kösem Sultan dizisi için oldukça iyi hazırlıklar yapılırken, Kösem Sultan rolü için yakıştırılan isimlerden biri ise Beren Saat olmuştu.

Ancak Beren Saat teklifi hemen kabul etmemiş ve düşünme vakti istemişti. Bunun altında yatan gizli sebebin ise Kenan Doğulu olduğu ortaya çıktı. Çünkü Kenan Doğulu dizide olabilecek öpüşme sahnelerine sıcak bakmadığını söyledi.

Beren Saat ise teklifi bir süre düşüneceğini Timur Savcı'ya söyledi.

Kadın oyuncu.
İster istemez bir rolde öpüşecek nereye kadar bu ?
Haksız bence.

Artık evlenecek böyle şeylere biraz daha dikkatli olması lazım...

Son düzenleme:
kenan beye helal olsun erkek dediğin böyle olmalı bence hayranlığım arttı şuan kenana

berguzer ve tuba büyüküstünün kocaları nasıl erkektir anlamıyorum
ben kadın olarak kocamın başkasıyla brakın öpüşmeyi yatak sahnesini el ele tutuştuğunu görsem bir kadınla seti basardım vlla aa birde öpüşme sahneleri vlla boşanma sebebi biz kadınlar bukadar sinir olurken erkeklerin bukadar rahat olması eşlerinin yatak sahnelerine ses çıkarmaması böyle erkekmi olur bee para bukadar değerlimi yanı para için birbirimizin karısını kcoasını başkasıyla yatağa soakrmı olduk gerçi bu konuda kadınlar herzaman tutumludur ama erkekler daha geniş dravnaıyor sinir oluyorum kenan bey her normal erkeğin yapması gerekeni yapmış hayranlığım arttı şuan kenna doğuluya

ünlü insanların evlense dahi öpüşmeyi sorun edeceklerini zannetmiyorum o yüzden bu habere inanasım gelmedi

Kenan kendince haklı ama Beren'e böyle bir kısıtlama gelirse sıkıntı bence.

Kösem Sultan aşk dizisi olmayacak My gibi bence o nedenle pek sıkıntı olmaz öpüşmemek ama ilk başlarda olur.
Kenan ile İntikam'da oynarken'de bir likteydiler orada deli gibiydi niye kızmamış.