Beren Saat Yeni Sezon Ücretini Arttırdı!

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,356
Puanı
810
5 Eylül Perşembe akşamı yeni sezonun ilk bölümüyle ekrana gelecek olan 'İntikam' dizisinin güzel ve başarılı oyuncusu Beren Saat, yeni sezon bölüm ücretini arttırdı.

Birinci sezonda bölüm başı 55 bin TL kazanan Beren Saat, yeni sezonda bölüm başı 65 bin TL kazanacak. İddialara göre Beren Saat ücretinde zam istedi, çünkü 'Aşk-ı Memnu'da eski rol arkadaşı Kıvanç Tatlıtuğ'un yeni sezonda 65 bin TL kazanacağını öğrendi ve kendisinin aynı reyting kapasitesinde sahip olduğunu söyledi.

59lHMihsDfKvutuUVbnANLIr.jpg

Kıvanç Tatlıtuğ'dan çok daha iyi bir oyuncu ve daha fazla reyting getirdiği muhakkak :) Sonuna kadar hak ediyor.

Kıvanç'tan daha fazla reyting alıyor ama Kıvanç ile aynı değil bence...

İntikam'ı izlerken Yağmur'un olduğu sahneleri bazen çok boş buluyorum hatta bazen çekim olduğunu hissettirecek kadar kötü oynuyor...Bu ücret'i hak etmiyor...:)

Yağmur karakterinin hakkını veremiyor...:)

Kivanc Tatlitug iyi oyuncu ama reyting getirisi bence Beren Saat kadar degil. Ikisi icinde 65 bin TL bence fazla.

Beren daha çok reyting getiriyor bunu herkes biliyor.Ama bu ücrette geçen seneki gibi yanliştir.Hani geçen sene 69 bindi??? 55'e ne ara düştüde 65 bi ister oldu???

Kıvanç oyunculuk olarak daha iyidir.Nedendir bilinmez bana çok yapmacık geliyor Beren Saat'in oynayışı.Benim yapmacık bulmam öyle olduğunu göstermez ama ben pek beğenmiyorum.

Kıvanç Tatlıtuğ kadar reyting getirisi olduğu için ücretinin artması çok normâl. :)

Sonuna kadar hakkediyor Beren. Her dizisiyle müthiş reytingler aldı. Adı bile yetiyor reyting getirmesine.

Bence hakediyor.

Arkadaşlar neden diye sorarsanız İntikamda bir başkası oynasaydı belki de tutmazdı. Bana göre çok iyi bir dizi tamam ama 20 Dakika da iyiydi. İkisi de amerikanvari bir dizi. Bu tür diziler tutmuyor Türkiyede.

Bkz: Uçurum, 20 Dakika, Suskunlar ve niceleri. Hepsi de müthiş dizilerdi.

Kısacası İntikamı bu istisnalar dışında tutturan varsa bu Beren Saat'dir. :)

kıvançtan daha fazla hakettiği bir gerçek ama ikisine de bu para fazla

Bence hakediyor.

Arkadaşlar neden diye sorarsanız İntikamda bir başkası oynasaydı belki de tutmazdı. Bana göre çok iyi bir dizi tamam ama 20 Dakika da iyiydi. İkisi de amerikanvari bir dizi. Bu tür diziler tutmuyor Türkiyede.

Bkz: Uçurum, 20 Dakika, Suskunlar ve niceleri. Hepsi de müthiş dizilerdi.

Kısacası İntikamı bu istisnalar dışında tutturan varsa bu Beren Saat'dir. :)

intikam totalde 5 reytingini geçemiyor 20 Dakika o reytinglerin üstünde aldı ve düşüşe geçti sadece suskunlar 20 dakika ezel son uçurum gibi dizileri intikamla bir tutmayalım çok farklılar dizideki yaşayış biçimleri mesela

FurkanTB post: 1430772' Alıntı:
intikam totalde 5 reytingini geçemiyor 20 Dakika o reytinglerin üstünde aldı ve düşüşe geçti sadece suskunlar 20 dakika ezel son uçurum gibi dizileri intikamla bir tutmayalım çok farklılar dizideki yaşayış biçimleri mesela

intikam da 8 i geçti panpa :) ilk bölüm reytinglerinİ katms istersen 2 dk nin
dediğn dizilerden bir ezel ayrı o da bize uygun hale getirildiği için tuuttu

Forum İstatistikleri

Konular
176,656
Üyeler
8,566
Son Üye
sino7919