Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ Yeniden Mi Buluşuyor?

Bundan sonra cast çalişmaları için Onedio'yu referans alıcam
@MasacRE- hemen gaza geldi

içimdeki fırtına diye bir dizide oynuyormuş şimdi gördüm daha
kuru kız elçin olsun o zaman

ortada bir dedikodu dolaşıyor sadece biz habire aday bulmaya çalışıyoruz yazık bize

Cidden kadro efsane olur Ay Yapım yapar bu işi

içimdeki fırtına diye bir dizide oynuyormuş şimdi gördüm daha
kuru kız elçin olsun o zaman

ortada bir dedikodu dolaşıyor sadece biz habire aday bulmaya çalışıyoruz yazık bize
İçimdeki Fırtına'yı sonradan netten izledim de bu saçma senaryoyu nasıl kabul etmiş, hayretler edilesi.
Elçin turunç, Sara olamaz

T-Bag için @MasacRE- ile Bariş Falay düşünmüştük ama Peker çoook daha iyi duruyor görselde
peker açıkalın sinek gibi adam hapishane ortamında biri yanlışlıkla üstüne otursa ölür ondan t-bag olmaz ama barış falay harika olur

İçimdeki Fırtına'yı sonradan netten izledim de bu saçma senaryoyu nasıl kabul etmiş, hayretler edilesi.
Elçin turunç, Sara olamaz
imdb si 6.7
kiralık aşk ın ise 6.4 yani kiralık aşktan dahja iyiymiş

T-bag de iriyarı değil hani
Tip açısından cok benziyor

Bundan sonra cast çalişmaları için Onedio'yu referans alıcam
@MasacRE- hemen gaza geldi

Bak destere de benimle aynı fikirde, Barış Falay daha iyi olur Peker Açıkalın da kimmiş ucuz komedi filmlerinden başka bir yerde oynadığı mı var o adamın

Ben T-Bag'a ikizi kadar benziyor olsam beni mi oynatacaklar yani, tipi aynı olsa ne olur olmasa ne olur oyunculuk daha önemli
Laa bizim dizilerde bile artık oyuncuların gençlikleri oynaması için seçilen veletler başrole benzesin diye uğraşiyorlar
Kasinti bi heif değilsen neden oynamasınlar
Oscarlık bişeyler koy önumuze demiyoruz. Seyrettir kendini yeter

Oyuncuların gençlikleri ayrı bir şey. Orada bizim izlediğimiz karakterin gençliğini görüyoruz o benzemeli tabi ki
Buradaki aynı şey değil, tıpatıp uyarlancak diye bir şey yok, biraz onu andıracak çağrıştıracak şeyler yap yeter. Zaten tiple olsa Kıvanç olmazdı başrolde koca memlekette Scofield'a daha çok benzeyen oyuncu yok mu şimdi

Ayrıca niye oynatsınlar beni ya ben oyuncu muyum istediğim kadar benzeyeyim adama oynatmamaları lazım

Niye Ezel'deki Ömer karakterinin gençliğine benzediği için benzici bi adamı oynattılar
Ses getirmedi mi adam? Getirdi. Şu sıralar UTC'deki Merve'nin gençliği mesela

Çelimsiz vucut yapısını biraz sporla geliştirirse Peker olabilir

5 sezon boyunca yayınlanmış olan Prison Break'te o tarz sahneler yok. Sara karakteri öyle baskın ve ön planda olan bir karakter değil.
Bir-iki öpüşme vardi ki zoraki öpüşmelerdi
Adam eşcinsel çıktı

Ya bak ne diyorum, aynı karakterin gençliği benzemeli zaten. UTC'de Merve var, onun gençliğini oynayan kişi benzemeli. Ama burada iki farklı dizi mevcut. O T-Bag, burada olacak atıyorum Tarık, o kadar benzemesine gerek yok yani aynı şey değil

Bende diyorum ki sonuçta uyarlama benzese de olur. Sonuçta o hikayede karakterin belli bi özellikleri vardır
Adam çok iyi oynuyor ağğbbiiii diyip seçmemişlerdir

Bende diyorum ki sonuçta uyarlama benzese de olur. Sonuçta o hikayede karakterin belli bi özellikleri vardır
Adam çok iyi oynuyor ağğbbiiii diyip seçmemişlerdir
Tamam Barış Falay da biraz benziyor, hem de daha iyi oyuncu ben onu tercih ederim
Amaan neyse ya diziyi izlemem zaten ben ne yaparsanız yapın banane