T-Bag için @MasacRE- ile Bariş Falay düşünmüştük ama Peker çoook daha iyi duruyor görseldeBunu görmüştüm, en çok Peker Açıkalın'a güldüm.
T-Bag için @MasacRE- ile Bariş Falay düşünmüştük ama Peker çoook daha iyi duruyor görseldeBunu görmüştüm, en çok Peker Açıkalın'a güldüm.
Doğru, o da olabilir. Ama çok donuk kalır, malum biraz sönük.merve boloğur olsun özledik uzun zaman oldu görmeyeli
T-Bag çirkin, Barış fena sayılmaz ama olmaz yani. @MasacRE- nin düşündüğünden ne hayır gelecek?T-Bag için @MasacRE- ile Bariş Falay düşünmüştük ama Peker çoook daha iyi duruyor görselde
içimdeki fırtına diye bir dizide oynuyormuş şimdi gördüm dahaDoğru, o da olabilir. Ama çok donuk kalır, malum biraz sönük.Onu BluTV'nin vampir dizisinde izlememiz lazım.
T-Bag çirkin, Barış fena sayılmaz ama olmaz yani. @MasacRE- nin düşündüğünden ne hayır gelecek?
Bizde diziler uzun süreli oldugu için Beren sahnelerini uzatabiliriz ama Başrol Beren değil, Kıvanç olacağı için Beren kabul etmez ve teklif sadece Onedio'da yapılan tweet haberleri üzerine yapılmış belli
Ama haberin içeriğiden çok güzel cast çıkmış@sokak sanati @destere @Yiğitt @Harunnn60 @Ahmed
https://onedio.com/haber/turkiye-ye...yerli-prison-break-e-15-oyuncu-onerisi-802855
İçimdeki Fırtına'yı sonradan netten izledim de bu saçma senaryoyu nasıl kabul etmiş, hayretler edilesi.içimdeki fırtına diye bir dizide oynuyormuş şimdi gördüm dahakuru kız elçin olsun o zaman
ortada bir dedikodu dolaşıyor sadece biz habire aday bulmaya çalışıyoruz yazık bize
peker açıkalın sinek gibi adam hapishane ortamında biri yanlışlıkla üstüne otursa ölür ondan t-bag olmaz ama barış falay harika olurT-Bag için @MasacRE- ile Bariş Falay düşünmüştük ama Peker çoook daha iyi duruyor görselde
imdb si 6.7İçimdeki Fırtına'yı sonradan netten izledim de bu saçma senaryoyu nasıl kabul etmiş, hayretler edilesi.Elçin turunç, Sara olamaz
T-bag de iriyarı değil hanipeker açıkalın sinek gibi adam hapishane ortamında biri yanlışlıkla üstüne otursa ölür ondan t-bag olmaz ama barış falay harika olur
imdb si 6.7
kiralık aşk ın ise 6.4 yani kiralık aşktan dahja iyiymiş
Doğru, o da olabilir. Ama çok donuk kalır, malum biraz sönük.Onu BluTV'nin vampir dizisinde izlememiz lazım.
T-Bag çirkin, Barış fena sayılmaz ama olmaz yani. @MasacRE- nin düşündüğünden ne hayır gelecek?
peker açıkalın sinek gibi adam hapishane ortamında biri yanlışlıkla üstüne otursa ölür ondan t-bag olmaz ama barış falay harika olur
imdb si 6.7
kiralık aşk ın ise 6.4 yani kiralık aşktan dahja iyiymiş
Bak destere de benimle aynı fikirde, Barış Falay daha iyi olur Peker Açıkalın da kimmiş ucuz komedi filmlerinden başka bir yerde oynadığı mı var o adamın
aralarında hem boy hem kilo farkı var bizim t- bag çok bakımsız kalır izbandut gibi mahkumların arasındaT-bag de iriyarı değil haniTip açısından cok benziyor
Yahşi Cazibe'de çok iyiydi.Bak destere de benimle aynı fikirde, Barış Falay daha iyi olur Peker Açıkalın da kimmiş ucuz komedi filmlerinden başka bir yerde oynadığı mı var o adamın
Evet biz tip olarak diyoruzYahşi Cazibe'de çok iyiydi.
Tip olarak benziyor ama ya şu hale bakar mısın kurbanınız olayım.@destere @Çiğdem- @Forumdash
Yahşi Cazibe'de çok iyiydi.
Tip olarak benziyor ama ya şu hale bakar mısın kurbanınız olayım.@destere @Çiğdem- @Forumdash
Ben T-Bag'a ikizi kadar benziyor olsam beni mi oynatacaklar yani, tipi aynı olsa ne olur olmasa ne olur oyunculuk daha önemli
Laa bizim dizilerde bile artık oyuncuların gençlikleri oynaması için seçilen veletler başrole benzesin diye uğraşiyorlarBen T-Bag'a ikizi kadar benziyor olsam beni mi oynatacaklar yani, tipi aynı olsa ne olur olmasa ne olur oyunculuk daha önemli
Oyuncuların gençlikleri ayrı bir şey. Orada bizim izlediğimiz karakterin gençliğini görüyoruz o benzemeli tabi kiLaa bizim dizilerde bile artık oyuncuların gençlikleri oynaması için seçilen veletler başrole benzesin diye uğraşiyorlarKasinti bi heif değilsen neden oynamasınlarOscarlık bişeyler koy önumuze demiyoruz. Seyrettir kendini yeter
Beren Saat'in o sahneleri çekmekten dudakları morarmıştı. Yine, yeni ve yeniden olacak demek bütün bunlar.
Niye Ezel'deki Ömer karakterinin gençliğine benzediği için benzici bi adamı oynattılarOyuncuların gençlikleri ayrı bir şey. Orada bizim izlediğimiz karakterin gençliğini görüyoruz o benzemeli tabi kiBuradaki aynı şey değil, tıpatıp uyarlancak diye bir şey yok, biraz onu andıracak çağrıştıracak şeyler yap yeter. Zaten tiple olsa Kıvanç olmazdı başrolde koca memlekette Scofield'a daha çok benzeyen oyuncu yok mu şimdi
Ayrıca niye oynatsınlar beni ya ben oyuncu muyum istediğim kadar benzeyeyim adama oynatmamaları lazım
Bir-iki öpüşme vardi ki zoraki öpüşmelerdi5 sezon boyunca yayınlanmış olan Prison Break'te o tarz sahneler yok. Sara karakteri öyle baskın ve ön planda olan bir karakter değil.
Ya bak ne diyorum, aynı karakterin gençliği benzemeli zaten. UTC'de Merve var, onun gençliğini oynayan kişi benzemeli. Ama burada iki farklı dizi mevcut. O T-Bag, burada olacak atıyorum Tarık, o kadar benzemesine gerek yok yani aynı şey değilNiye Ezel'deki Ömer karakterinin gençliğine benzediği için benzici bi adamı oynattılarSes getirmedi mi adam? Getirdi. Şu sıralar UTC'deki Merve'nin gençliği mesela
Çelimsiz vucut yapısını biraz sporla geliştirirse Peker olabilir
Bir-iki öpüşme vardi ki zoraki öpüşmelerdiAdam eşcinsel çıktı
Bende diyorum ki sonuçta uyarlama benzese de olur. Sonuçta o hikayede karakterin belli bi özellikleri vardırYa bak ne diyorum, aynı karakterin gençliği benzemeli zaten. UTC'de Merve var, onun gençliğini oynayan kişi benzemeli. Ama burada iki farklı dizi mevcut. O T-Bag, burada olacak atıyorum Tarık, o kadar benzemesine gerek yok yani aynı şey değil
Tamam Barış Falay da biraz benziyor, hem de daha iyi oyuncu ben onu tercih ederimBende diyorum ki sonuçta uyarlama benzese de olur. Sonuçta o hikayede karakterin belli bi özellikleri vardırAdam çok iyi oynuyor ağğbbiiii diyip seçmemişlerdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?