Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ Netflix Filminde Buluşuyor!

Özgür

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
28,126
Puanı
1,059
1646388719636.jpeg

Efsane dizi Aşk-ı Memnu'da canlandırdıkları Bihter ve Behlül karakterleriyle televizyon tarihinin en sevilen çiftleri arasında yer alan Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ yıllar sonra aynı projede yer alıyor!

Son olarak Netflix'in Atiye dizisinde rol alan Beren Saat ile şu sıralar Nuh Boğuldu filminin çekimlerinde olan Kıvanç Tatlıtuğ, OGM Pictures'ın Netflix için çekeceği filmin başrollerinde yer alacağı öğrenildi.

Senaryosunu Nuran Evren Şit'in kaleme aldığı film New York'ta çekilecek.

Kaynak: Birsen Altuntaş

Keşke dijital bir dizide izleyebilseydik bu ikiliyi ancak yıllar sonra bir filmde de olsa bir arada yer alacak olmaları heyecan verici.

Senelerdir dedikodular çıkıyordu ama hiç gerçeğe dönüşememişti Onur Güvenatam bir imkansızı daha başardı demek. :A Neyse o balon diziyi izlemediğim için beni ilgilendirmiyor ama ilgi çekici bir iş olursa buna bakarım. :A

Netflix efsane ikilinin potansiyelini bir filmde de olsa kullanmak istemiş ki doğru bir hamle. Bekliyoruz.

Hala izliyorum. :A Kıvanç'ın cazibesini görüp tatmin olmak için. :bhr:

Beren'i ben de severim. :A
O dönemler oyunculuğu eleştiriliyordu ama Brad Pitt'in uzun saçlı hali gibiydi o dönemler. Sonra kısaldı, Brad Pitt'in sonraki hallerine benzedi. Türkiye'nin Brad Pitt'i Kıvanç Tatlıtuğ. :A

• Harika
  • Güldürdün
Reactions: 12.Adam and serhatt
O dönemler oyunculuğu eleştiriliyordu ama Brad Pitt'in uzun saçlı hali gibiydi o dönemler. Sonra kısaldı, Brad Pitt'in sonraki hallerine benzedi. Türkiye'nin Brad Pitt'i Kıvanç Tatlıtuğ. :A
Oyunculuğu umurumda değil. :A Uzun saçlı hali aşırı seksi ve çekiciydi dizinin o dönemleri çok daha cezbediyor beni. :A Sonra saçlarını kazıttı o zamanda karizmaydı. :bhr:

Brad Pitt benzetmesi çok başarılı bir benzetme. :Z

• Güldürdün
Reactions: Araf and 12.Adam