Beren Saat Tek Kusurunu da Düzeltti.!

hadi diyelim yurt disinda Beren'in reytingi yüksek (elimde sayilar yok ama öyle diyelim), cikan haber, neler yapmis neler etmis bunlarda beren'in yanina kat kat artiran oyuncular muhakkak vardir 😉

hadi diyelim yurt disinda Beren'in reytingi yüksek (elimde sayilar yok ama öyle diyelim), cikan haber, neler yapmis neler etmis bunlarda beren'in yanina kat kat artiran oyuncular muhakkak vardir 😉
bnm iddiam bu isteye n belli başlı isimler için araştırsın tüm dediklerimi beren in yurtdışında aşkımemnu-fgsn gibi çok iyi oranlar alan 2 dizisi var intikam dizisinin reytinglerini araştırmadım ama 230 bin doalrla en pahalıya satılma rekoru elinde demek ki izleniyor bizde en çok para vadi-my gibi dizilere verildiğine göre kanallarca
haberler konusunu bulabilmek çok kolay onları arşivleyenler var
ama gerçek haberleri kastediyorum fanları hazalla seçkin özdemiri yakıştırmış tarzı olanları değil

beren'ciler ve Tuba'cılar uzun zamandır birbirine girmiyordu.Şenlik başlıyor.
@mrt-06

Neyse konudan sapmaya gerek yok. Berencilere göre en ünlü en yetenekli Beren'dir, baskasina göre degildir. Konumuz Beren'in kusuru, ki bu kusur sayiliyorsa. Türkiye'de bilmem kac milyon kisinin disleri bozuk.

Eskidendi o @sokak sanati 😉 Tuba'nin habere ihtiyaci yok
ama bir haftada forumda Beren icin acilan konunun hakki hesabi yok 😉

beren in yeteneği ve üstün başarısı kabullenmeyenlere herzaman iki çift lafımız vardır
ayrıca belli düzeyin altındakilerle tartışmıyorm mesela senle tartışmam ama yakamozla tartışırım
Allah uzun savunmalar versin ne diyim.

tubanın niye haberi çıksn panpa dizisi mi var filmi var yakında evlenecek mi beren gibi

tubanın niye haberi çıksn panpa dizisi mi var filmi var yakında evlenecek mi beren gibi

Ciksa bile bir haftada birkac tane cikmiyor onu diyorum

Tuba evlendiginde bile haber olmadi dogru dürüst, sessiz sedasiz Fransa'da evlendi geldi. Bir ikizler dogdugunda ilk fotograf yarisi yapti medya o kadar

Arada bir dizilerle ilgili tweet atarsa haber oluyor

Kendi dogaligi ile haber olursa olur, Pantene'nin sectigi ender kisilerden mesela

tuba evlendiğinde 2 aylık hamileydi tabi sessiz sedasız yapacak nikahı türkiyede bu övünülecek bişi değil
farkındaysa anti berenciler bile engelli vatandaşlarla ilgili haberi 2 kez açabiliyor yani berenin suçu ne

Onlar zaten ayri komedi