Beren Saat Taklite Mi Alıştı?

Lordly

Tecrübeli Üye
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
1,186
Puanı
284
Beren Saat Taklite Mi Alıştı?

Beren Saat’in son projelerinin tamamı uyarlama ve daha önce çekilmiş olan projeler... Son yıllarda Beren Saat'i orijinal bir rolde göremedik bir türlü. Oynadığı yapımların eski verisyonlarındaki oyunculara benzemeye iyice alıştı Beren Saat.

** 2008 yılında yayınlanan Aşk-ı Memnu dizisinde Bihter karakteriyle karşımıza çıkan Beren Saat o dönem Kıvanç Tatlıtuğ ile olan yakın ve uygunsuz sahneleri ile gündeme geliyordu.

Bildiğiniz gibi Aşk-ı Memnu Halit Ziya Uşaklıgil’in romanı ve ilk dizi versiyonu 1975’te çekilmişti. Bihter karakterini Müjde Ar oynamıştı.

** 2010 yılında çekilen Fatmagül’ün Suçu Ne? dizisinde Fatmagül karakteriyle karşımıza çıktı Beren Saat. Ve dizi başladıktan sonra uzun bir süre tecavüz sahnesi ile gündeme geldi.

Fatmagül Suçu Ne? filmi senaryosunu Vedat Türkali’nin yazdığı 1986 yapımı film. Fatmagül rolünü Hülya Avşar oynamıştı.

** Beren Saat 2013 yılında çekilen Benim Dünyam filminde Ela rolünü oynadı.

Benim Dünyam filmi 2005’te çekilen ödüllü Black filminin birebir kopyası.

** Son olarak İntikam dizisinde rol aldı Beren Saat.

İntikam dizisi Amerikan ABC kanalında yayınlanan Revenge dizisinin senaryosu birebir alınmış uyarlaması. İntikam dizisinin reytinglerdeki başarısızlığı sosyal medyada alay konusu olmuştu.

kadının bütün işleri uyarlama tek bir orjinal işi yok vay arkadaş zaten oyunculuğunda gıdım ilerleme yok hep aynı jest mimikler rolünün hakkını veremiyor

Güzel bir arastirma olmus ellerine saglik @Lordly
Ask-i Memnu ve FGSN'inde uyarlama oldugunu unutmustum

Türkiye'deki uyarlama olmayan senaryolar Beren'in kalitesine hitap etmediği için Beren ne yapsın? Doğal olarak güzel ve kaliteli uyarlamalarda rol alıyor.
Hepsinde de yüzde yüz başarı sağlamış. Açık ara Türkiye'nin en iyi ve en başarılı kadın oyuncusu olduğu için çekemeyenler olacaktır elbet.

araştırma mı dediniz
tdk görmesin hepinizi banlar vallahi
beren in her projesi öncesi uyarlama olayı gündeme gelir
anti berencilerin en çok kullandıkalrı silahtır bu

bir de uyarlama işi risk işidir herkes cesaret edemez çünkü uyarlanan dizi-filmin ilkindeki karakterle karşılaştırılır,eleştirilir insan eğer tam tersini yapıp sıfır bir karakter oynasa ben böyle uygun gördüm benim karaktere yorumum bu der çıkar işin içinden

bu arada haberi kim hazırladıysa dizi-filmleri incelemeden isimlerine bakıp hazırlamış
aşk ı memnu 1975 versiyonu 6 bölüm ve direkt romanın aslına uygun beşir arap, nihal 13 yaşında falan senaryoda çoğu yer değişik
fgsn nin filmini izlemedim ama hülya avşar ile beren i karşılaştırmak bile beren e hakarettir

benim dünyam a kopya denmiş kör-zihinsel engelli bir insanı kullanarak farklı bir senaryo çıkartabilirlerse helal olsun ne diyeyim

revenge de birebir gidiyor(du) o da değişti son 10 bölümdür ayrıca birebir gidilenyerde bile beren kendi yorumunu katmayı bildi karaktere

beren bitanedir öyle şeyler yapmaz küllen iftira )))

Acun'cuğun en orjinal işlerle zaten Türkiye'nin 1 numarası @Lordly
Asıl alışmış olan Acun Ilıcalı'dır araştırmasını yap.😎

Aşk-ı memnundaki müjde ar bir beereen saat olaamaz akdın rolünün üstesinden hakkıyla geliyor parayı fazlasıyla hak ediyor..gel gelelim aynısı Fatmabgülün suçu ne içinde geçerli beren saat hülyadan kat be kat daha iyi oynadı..şimdilerde intikamda oynuyor ve rolünü çok çok iyi yapıyor herkes BeReN SaaT olamaz

Ben Beren Saat'i Hatırla Sevgili dizisinde tanıyıp sevmiştim ondan sonraki projelerini sevmedim izlemedim.
Ama Hatırla Sevgili'ye diyecek laf yok hemde senaryosu özgündü.

Bence bu nun böyle değerlendirilmesi çok yanlış

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kadının bütün işleri uyarlama tek bir orjinal işi yok vay arkadaş zaten oyunculuğunda gıdım ilerleme yok hep aynı jest mimikler rolünün hakkını veremiyor

+1500

Kopyalaya kopyalaya artık oynayamaz hale geldi zaten başarısı düşüyor sürekli.

Biz bir oyuncuyu yer aldığı uyarlama işleri için mi sınıflandırıyoruz? Kusura bakma ama Beren'e hakarettir. Dört senedir aralıksız dizilerde oynuyor, rolü için elinden gelenini yapıyor. Acaba hangimiz dayanır dört yıl aralıksız her gün sette yaklaşık 20 saat ayakta durabilmeyi.. Bence bu tür şeyler hoş değil. Bir oyuncu oyuncudur ve oyunculuğu canlandırdığı karakteriyle ıspatlanır, yer aldığı 'uyarlama' projesiyle değil.

İntikam dışında hepsi çok başarılı projeler oldu her anlamda. Oyunculuğu hepsinde çok iyi.

Oyunculuğu da iyi değil ki doğru düzgün oynayamıyor mimiksiz ruhsuz.