Beren Saat Reklam Teklifini Reddetti

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan XanTier
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
adam umreye gitmiş gelmiş adam gibi adam hiçbir kötü haberi yok 10 yıldır mükemmel bi insan o iftirayı atmak günahtır onun için diyorum arkadaşa

ben beren in haberlerini göze alarak konuşuyorum çok vukuatı var malesef

ya tamam da umreye gittiyse gitmiş. bu benim için "vaaay ne iyi insan" dedirtecek bir şey değil. takas biz senle hiç bir zaman aynı frekansta olamıycaz, zorlamanın alemi yok vazgeçelim en iyisi

adamın tek kötü haberini göster yaptığı kötü bişeyi yok kardeş yok berenin 100 lerce bulursun

tamam uzatma ya yeni gelmişsin hemen tartışmaya başladın şimdiden sevmediklerim listeme girdin benle muhattap olma

Bence Konu Gene Amacını Aştı Beren Saat'in Böyle Bir şey Yapacağına Asla İnanmıyorum

çok üzüldüm senin listelerinde olmak en büyük hayalimdi rengarenk
bana herşeyi de listemde yoksun deme
hadi baalım sen yokken biz vardık gardaş anlatabildim mi

beni engelledin mi naaptın yorumları göremiyom
ne dediysen 10 katı iade ediyorum

kıvanç ın reklam ıyeni 6 ayda nasıl oluyor yalan hbaer

Medya Beren üzerinden prim yapmaya çalışıyor gene.Beren bu sözleri söyleyecek biri değil çünkü.Ayrıca Beren'in özel hayatı bu.Kibirli bir insan olmadığını biliyoruz.Yaptığı yardımlarda bunun göstergesi zaten.Bir çok sosyal sorumluluk projesine katıldı.Asla para göz ve kendini büyük gören biri değil.Yalan olduğu apaçık ortada.Ayrıca kıvanç ne alaka?

Yalan haber bence Beren böyle konuşmaz.

İlker Ayrıktan iyi haber ne kadar gerçek veya yalan olursa olsun daha iyisini hakeden bir oyuncu.