Beren Saat Reklam Teklifini Reddetti

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan XanTier
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

XanTier

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
8,292
Puanı
1,060

Son yıllarda yıldızı parlayan oyuncu Beren
<linkz id="linkz4">Saat</linkz>'e <linkz id="linkz6">geçtiğimiz</linkz> 6 <linkz id="linkz5">ay içerisinde</linkz> 3 farklı <linkz id="linkz3"><nobr>firmadan </nobr></linkz><linkz id="linkz2">reklam </linkz><linkz id="linkz8">teklifi</linkz> geldi.

Beren Saat gelen tekliflere “Şu
<linkz id="linkz11"><nobr>anda </nobr></linkz><linkz id="linkz13">meslek </linkz><linkz id="linkz12">hayatımın </linkz><linkz id="linkz10">zirvesindeyim</linkz>. 2 milyon <linkz id="linkz14">dolardan</linkz> aşağı <linkz id="linkz9">oynamam.</linkz>” deyince hiçbiri ile <linkz id="linkz15">anlaşma </linkz>sağlanamadı.

Beren Saat’in bu
<linkz id="linkz16">fiyatı</linkz> Kıvanç Tatlıtuğ’un, İlker Ayrık ile beraber oynadığı Akbank reklamından aldığı 2 milyon dolara bakarak reddettiği ve daha yükseğini istediği düşünülmekte.

Beren Saat'in bu cümleleri kuracağını hiç sanmıyorum

Beren Saat bu cümleleri kuracak karaktere sahip değil.

bence doğrudur bu kadının alçak gönüllü olmadığını biliyoruz

yaptığı hareketlerden vs. açık bence
bence önyargılı yaklaşıyorsun. laf attığımı düşünme ama eğer fazla para almaksa necati şaşmaz daha 3-4 yıl önce bile bölüm başı 60 alıyordu. bugün bir reklam çekse o da çok düşük para almazdı.

Beren Saat'in Sıkıntılı Anları 12 Mart 2013 12:19
Beren Saat fena dağıttı - DHA Doğan Haber Ajansı
Fatmagül ve Yengesi fena dağıttı!.. video izle - Magazin - Mynet - Video
Kenan ve Beren tuvalette fena yakalandı haberi

bunun gibi onlarca haberi vardır pek iyi biri gibi durduğunu söyleyemeyiz çok vukuatı var bunları söylemişmidir bence söyler söylemeyecek biri değil yani

- - - Ekleme - - -

sadece parasal olarak düşünme karakter olarak değerlendirme yapalım necati nin bugüne kadar kötü bi hareketini falan gören var mı adam umreye gitmiş gelmiş müthiş bir insan hayranlarını asla kırmaz her zaman güleryüzlü o paraları alması çok çok doğal adam 7/24 ölümüne çalışıyo vadi çekilmesi en zor dizi

Hep kötü şeyleri paylaşmıssın Beren Saat'in

bunlar onun özel hayatı. bizim yorum yaptığımız haberse meslek hayatında açgözlü olduğuna ve kendini dev aynasında gördüğüne dair bir haber. kaldı ki bu paylaştığın haberlerde çok da kötü bir şey göremiyorum ben. beni ne ilgilendirir özel hayatı, kadın istediği gibi yaşar.

Tamamen katılıyorum

bir de aslında bence beren saat kendini dev aynasında görmediği için böyle yeri geldiğinde soğuk davranıyor. çünkü kendini "çok ünlü biriyim, herkese şebek gibi ağzı beş karış açık bir biçimde gülmelyim" şeklinde abartıp zorlama bir sempatikliğn içine girmeye çalışımıyor. neyse o. göründüğü kadar. ne eksik ne fazla beren saat.

bu haberlede beni irite eden bir şey yok. ben de biraz fazla içip dağıtabilirim. ben erkeğim diye hak da o kadın diye ahlaksız olacaksa varsın kötü biri olsun beren saat

- - - Ekleme - - -

Son düzenleme:

Bence bu haberlerde kötü bir şey yok. Bir insanın sıradan hallerinden başka. Ben de bazen içip sarhoş olabiliyorum. Ben erkeğim diye hak da Beren Saat yapınca ahlaksız olacaksa varsın kötü biri olsun Beren Saat.

adamın kötü bi yanı olmayınca iftiralar başlamış size kolay gelsin bu vebali almayın derim mesajı aldın sen

- - - Ekleme - - -

forumdash ın mesaj nerde gözükmüyo

adamın kötü bi yanı olmayınca iftiralar başlamış size kolay gelsin bu vebali almayın derim mesajı aldın sen

- - - Ekleme - - -

forumdash ın mesaj nerde gözükmüyo

bak gördün mü necatiyle ilgili bir haberde nasıl üzülüyorsun ve iftira diyorsun. belki doğrudur belki değildir, bilemem. bize ne ki. o kadar kurcalamayın insanların özel hayatlarını sevseniz de. herkes bizim düşüncelerimize göre yaşayacak değil sonuçta.