Beren Saat Kumsalı Kapattırdı

*Dream*

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
5,517
Puanı
710
beren-saat-063240D652.jpg
Beren Saat, Çeşme'de bikinili görüntülenmemek için önlem aldı...

Beren Saat, dizi çekimi için gittiği Çeşme'de bikinili görüntülenmemek için kaldığı otelden her türlü önlemin alınmasını rica etti.

Otel yönetimi de Saat'in rahat etmesi, diğer müşteriler ve paparazzilerin fotoğraf çekmemesi için kumsalı ona tahsis etti.
01-djpg-062926688.jpg

07-djpg-062926740.jpg

12-djpg-062926794.jpg

helal olsun yakışır berene ben olsam çeşmeyi kapatırdım :)))

İşte Beren'i bu şımarıklığından kendini beğenmişliğinden dolayı sevmiyorum kumsalı kapattırmak nedir ya ne yapcak insanlar yiycek mi onu bu kadar kendini beğenmişlik olmaz insanları göndermiş ama yinede yakalanmış işte

İşte Beren'i bu şımarıklığından kendini beğenmişliğinden dolayı sevmiyorum kumsalı kapattırmak nedir ya ne yapcak insanlar yiycek mi onu bu kadar kendini beğenmişlik olmaz insanları göndermiş ama yinede yakalanmış işte

kabahat berende değil onun resimlerini çekmek için çevresinde pervane olan paprazzilerde ..bıraksalar kızcağız rahatça güneşlensin ayıptır başka işlerimi yok ...:))

kabahat berende değil onun resimlerini çekmek için çevresinde pervane olan paprazzilerde ..bıraksalar kızcağız rahatça güneşlensin ayıptır başka işlerimi yok ...:))

onlarında görevi bu bu kadar abartmasa görüntü vermemek için basında bu kadar ilgi göstermez yaz bu tabiki bikinisini giyip tatil yapacak görüntü verse ne olacak ki ayıp birşey yapmıyor yani nedir bu görgüsüzlük

Demek ki Fatmagül'ün final çekimleri Çesme'de olacak..

Abartmış bence. Madem etrafında kimse olmasın istiyor bilindik bir yerde değil başka yerlerde tatil yapsın :)

bence bu reklam. ya otel yada berenin menejeri cekmis. gazetecinin orda isi yok. bana menejer oyunu gibi geliyor :)))))) bakin kroluk yaptik sahilide kapattik ama cekmisler iste demek icin :)))))))