Beren Saat ile Tuba Büyüküstün Arasındaki 5 Binlik Fark

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kurtlar vadisi belgeselini izlemediysem mutlaka izle daha demin izledim inanılmaz bişey vadi nasıl başladı ismi karakterleri necati şaşmaz hollywood oyuncuları nasıl geldi neler yaptılar herşey var herşey necati şaşmaz a 75 bin az zaten 100 bin üstü olmalı müthiş bi oyuncu gerçekten hakediyo

yapım şirkletini ele geçirmişler normal aldığı para

- - - Ekleme - - -

geçti o devir değişik ve iyi oyuncular olan diziler tutuyor iyi oyuncudan kasıt diziye katkısı olan üst düzey isimler

Bu dizidede söz ettiğin üst düzey oyuncular fazlasıyla var zaten rahat ol bu dizi her türlü tutacak

- - - Ekleme - - -

yapım şirkletini ele geçirmişler normal aldığı para

- - - Ekleme - - -

geçti o devir değişik ve iyi oyuncular olan diziler tutuyor iyi oyuncudan kasıt diziye katkısı olan üst düzey isimler

Bu dizidede söz ettiğin üst düzey oyuncular fazlasıyla var zaten rahat ol bu dizi her türlü tutacak

nereye yansıtmıyo fks14 necati şaşmaz dan bahsediyoruz 75 bin bikaç yıl önceydi bildiğim kadarıyla artmıştıe kesin

Iste artabildigi veya düsebildigi için gerçegi yansitmiyor. Yani belki zam da yapilmis olabilir.

nasıl yani maaşı mı düşecek diyon

Ben de önemli bir şey sanmıştım. 5 bini 5 ayda kazanlar var bu ülkede.

- - - Ekleme - - -

Ben de önemli bir şey sanmıştım. 5 bini 5 ayda kazanlar var bu ülkede.

ben diizi tutturazbilmi şya da gündeme gelebilen oyunculuğu konuşulan baişkasını görmeiyorum tubadan başka;

@takas çok kazanması normal zaten para için devam ettiriliyor dizi

xemre my ne için devam ediyo genç nesile tarihimizi öğretiyo demi
vadi para için değil gereçkleri anlatmak için devam ediyo bahadır özdener ne zaman anlatacaklarımız biterse biter diyo para var zaten onlarda

xemre my ne için devam ediyo genç nesile tarihimizi öğretiyo demi
vadi para için değil gereçkleri anlatmak için devam ediyo bahadır özdener ne zaman anlatacaklarımız biterse biter diyo para var zaten onlarda
anlatacakları değil karlar bitince bitecek
konu my değil gene lafdı değiştirip kurtulucan yemezler

lafa bak ya para için devam etmeyen dizi mi var babasının hayranı mı yapıyolar bu dizileri

onlar babasının hayrına çektiler öyle mi güldürme adamı kitap bitince bitti binbir gece çok düştü sallama aşkı memnu da kitap bitti ne yapacaklardı başka yapacak bişey yok senaryo diye bişey yok

onlar babasının hayrına çektiler öyle mi güldürme adamı kitap bitince bitti binbir gece çok düştü sallama aşkı memnu da kitap bitti ne yapacaklardı başka yapacak bişey yok senaryo diye bişey yok

yaprak dökmünde kitap bieli 2 yılı geçti ama 5 sezon sürdü binbir gec ehangi kitaptan dı bu arada

ben aşkı memnudan bahsediyom onu anlayamadıysan ilginç
binbir gece mecburen bitti reytingleri çok fazla düşmüştü ab de 28 reyting alan bir diziydi

zirvede değil binbir gece düşmüştü finali bile 1.değildi galiba aşkı memnuyu diyosan senaryo diye bişey yok kitap bitti uzatacak bişey yok

zirvede değil binbir gece düşmüştü finali bile 1.değildi galiba aşkı memnuyu diyosan senaryo diye bişey yok kitap bitti uzatacak bişey yok

gene çuvallıyosun bir bvölüm 80 sayfa kitaba göre gitse en fazla 5 bölüm sürter 79 bölüm değil
binbir gece düşşe bile ilk 3 teydi

tubanın 35 bin aldığı yerde berenin 250 bin dolar alması lazım bölüm başına
)

ama her zamanki gibi tuba berenden sonra türkiyedeki en iyi ve güzel ikinci oyuncudur ..

asıl sen çuvallıyon hep aynı şeyleri söyleyerek çok zor bişey değil senaryo kitap zaten en fazla o kadar olabilir