Beren Saat Hamile Mi

berkann

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,723
Puanı
1,060
Ünlü popçu Kenan Doğulu ve oyuncu sevgilisi Beren Saat önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi

Porsche marka lüks spor otomobilini Nişantaşı City's Alışveriş Merkezi'nin valelerine bırakan Kenan Doğulu daha sonra sevgilisi Beren Saat ile alışveriş merkezinin karşısındaki bir binaya girdi.

Yaklaşık bir saat kadar içeride kalan Doğulu ve sevgilisi Beren Saat daha sonra binadan çıkar çıkmaz hemen yandaki Nişantaşı Fulya Eczanesi'ne girerek ilaç satın aldı. Binada bir jinekolog doktorun olduğu öğrenilirken Saat'in binadan çıkarken elindeki doktor raporları dikkat çekti.

Beren Saat'in ve Doğulu'nun binadan çıkar çıkmaz eczaneye girmesi akıllara 'Beren Saat hamile mi?' sorusunu getirdi.

Yani hayatımda okuduğum en önemli haberdi.Medya sapıtma noktasına kadar geldi.Ya hamileyse hamile neden bu kadar büyütülüyor anlamış değilim.Kadın evli çocuk yapması yasakmış gibi ne bu takip.

Yani hayatımda okuduğum en önemli haberdi.Medya sapıtma noktasına kadar geldi.Ya hamileyse hamile neden bu kadar büyütülüyor anlamış değilim.Kadın evli çocuk yapması yasakmış gibi ne bu takip.

evli değiller bildiğim kadarıyla

Bak o boyuttan bakmamıştım ama ben sanki bunları evli olarak biliyordum.Her neyse yine de beni ilgilendirmiyor ne yaptıkları

Hamile oldugunu sanmiyorum.. Medya uydurmasi

ezcaneye her giren hamile mi oluyor yani

Bak o boyuttan bakmamıştım ama ben sanki bunları evli olarak biliyordum.Her neyse yine de beni ilgilendirmiyor ne yaptıkları

onların evli olup olmaması ile ilgilenmiyor medya .. paparazziler sadece bereni bulmuşken haber yapalım diye çırpınıyorlar onun için tahminler yürütüp uydurma senaryolar bile hazırlıyorlar..

Doğruluk Payı %30
Doğru Olaydı Show Yada Star Hemen Yayınlardı Bugün

Başka bir sorunu vardır hamileyse hemen gidip niye ilaçlara sarılsın

Beren mezarlığa bile gitse " Beren Saat Öldü Mü ? " diye haber çıkartacak gazeteciler vardır eminim