Beren Saat Gelinlik Provasında!

sokak sanati

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
58,344
Puanı
1,061

Türkiye'nin en başarılı oyuncularından Beren Saat ve başarılı popçu Kenan Doğulu evliliğine ramak kaldı.

Mükemmel çift, bayramın 2. günü yani 29 Temmuz'da Los Angeles'da evlenecek. İkilinin çok yakın çevresinin davetli olduğu muhteşem düğün için Beren Saat gelinlik provasıydı. Düğün için hazırlanırken sevenlerini unutmadı ve gelinliklerden fotoğraf paylaştı.

Paylaştığı fotoğrafta ki gelinliği birçok takipçisi çok beğendi. Ancak gelinliğinin bu olup olmayacağı henüz belli değil.

Resim tost makinesiyle çekilmiş gibi

Çok güzel duruyor ama

Üst tarafı buzlandırmış ama gelinliğin alt tarafı mükemmel.

Meleğim çok güzel taşıyacak.

gelinliği görebilseydim yorumlardım belki

Mutluluklar diliyorum.Kenanla pek yakistirmasamda yinede mutlu olmasini ve evliliginin uzun omurlu olmasini diliyorum.Eminim cok guzel gelin olacak ve inaniyorum evlilikten sonra karyerinide duzgun surdurecek tipki Tuba,Berguzar gibi
kariyer flan hersey bos aslinda mutlu huzurlu evlilik bir kadin icin onemli

Keske Meryemde Tubayı bergüzarı örnek alsada dönse kaç yıl oldu

İnşallah Beren Meryem gibi yapmazda kendini özletmez

Keske Meryemde Tubayı bergüzarı örnek alsada dönse kaç yıl oldu

İnşallah Beren Meryem gibi yapmazda kendini özletmez
Meryeminde donmesine az kaldi.Cocuguyla biraz zaman gecirmesi cok dogal .Eylulde olmasa ocakta Turkiyeye doner)

Meryeminde donmesine az kaldi.Cocuguyla biraz zaman gecirmesi cok dogal .Eylulde olmasa ocakta Turkiyeye doner)
Onemli olan turkiyeye donmesi değil ekranlara dönmesi isterse dizi almanyada çekilsin ama bn onu izliyim ekranda
Berenide seviyorum

Net olmasada çok güzel her zamanki gibi...

Ne biçim efekt yapmişlar üstüne? Ayakkıbıya zoom yapmişlar? Resmi çeken ya anlamıyor instgrm kullanmaktan yada ayak fetişti