Beren Saat Fırtınası Londra'da...

Sorun emin ol bizde değil.Çünkü Tüm Ülke tarafından onaylanmış ödüllere layık görülmüş halada görülüyor ama inatla anlamamaya çalışıyorlar.Garip bir durum ve saçma.:D
Bu sorunun cevabı sende.:)Ayrıca oyunculuğun duygu yüklü sahnelerde ağlamak dışında bir sürü noktası var.Tek o noktaya bakma bence.:D

ben aglamak husunda demedim zati kım onaylamıs onaylayan ıyı oyuncu 4 4luk mu? hiç kimse 4 dörtlük değildir güler gecer böyle seyler herkesın kendıne tarzı oyunculugu vardır olmalıda farklı olmalıki insanları cekeblsin genel olarak. aslı enver bana duyguyu bile gecirmişse beren geç kalmış hatırla sevgili hariç diğer dizilerini bğenmedim oyunculluğu bir süre spnra abartı boyutlarına ulaştı tespitim bu yönde hs hallerı daha iyiydi :)

şu kadına iyi oyuncu diyorlarya kusacağım geliyor iyi oyuncuysa ben neden bu kadının duygu yüklü sahnelerinde gülme krizine giriyorum heee

kussakta altımızada kaçırsak gerçekler değişmiyor değiştiremiyoruz gerçekleri maalesef:) beren bu ülkenin en iyisi olarak farkını her daim ortaya koyuyor fazla strese girmeden takdir edelim en iyisi :)

kussakta altımızada kaçırsak gerçekler değişmiyor değiştiremiyoruz gerçekleri maalesef:) beren bu ülkenin en iyisi olarak farkını her daim ortaya koyuyor fazla strese girmeden takdir edelim en iyisi :)

muatabım senmıydın kusura bakmayın emree ve snnın gıbılıreyle mhattabbile etmemm goodbye

ben aglamak husunda demedim zati kım onaylamıs onaylayan ıyı oyuncu 4 4luk mu? hiç kimse 4 dörtlük değildir güler gecer böyle seyler herkesın kendıne tarzı oyunculugu vardır olmalıda farklı olmalıki insanları cekeblsin genel olarak. aslı enver bana duyguyu bile gecirmişse beren geç kalmış hatırla sevgili hariç diğer dizilerini bğenmedim oyunculluğu bir süre spnra abartı boyutlarına ulaştı tespitim bu yönde hs hallerı daha iyiydi :)

Kimse 4 4lük demedi zaten en iyi dedi.
Neyse cidden çok uzadı bu konu yıllardır ve bir gına geldi bana en iyi olduğunu ödülleri ve yaptığı işlerle ve tablolarla kanıtlamış bir isim daha ne olsun.:D

Moda haftasına katılıyor ve giydiği o şeyler bence hiç olmamış altın kelebek veya tv ödüllerinde giydiği elbiseler buna 10 basar...Yakışmamış:T:

tablo dediğiniz fan tablosumu :F

Yoo yıllarda bakıp gördüğümüz reyting tablosu.:DŞimdi bu yıla bakarak kötü demeyeceksindir umarım.😎
Ayrıca fan tablosuda çok önemli.Seveni çok kadının.:D

Moda haftasına katılıyor ve giydiği o şeyler bence hiç olmamış altın kelebek veya tv ödüllerinde giydiği elbiseler buna 10 basar...Yakışmamış:T:

Modayı çok takip etmemizden dolayı galiba hkimse beğenmemiş.:kiki:

Yoo yıllarda bakıp gördüğümüz reyting tablosu.:DŞimdi bu yıla bakarak kötü demeyeceksindir umarım.😎

3 resim gösterip susuyorum:)
images (10).jpg
images (11).jpg
indir (2).jpg

Demek istediğim o değildi.Moda hep güzel elbise giymek demek değil değişken bir şey Moda haftası olduğuna göre değişik bir şeyler giymak sezona ayak uydurmak gibi bir şey vr benim aklımda onu söyledim.:DTabi yakın takipçisiysen bilemem.:D
Aşkı Memnu ve FGN de takip ediyordum.Aşkı memnuda zaten defilede gibiydi her bölüm:D
Ama bu kıyafeti beğenmedim şu ana kadar giydiği en kötü kıyafet bu diyebilirim:T:Ben bir erkek olarak söylüyorum kadın modasından anlamam ama beğenmedim olmamış:(

Aşkı Memnu ve FGN de takip ediyordum.Aşkı memnuda zaten defilede gibiydi her bölüm:D
Ama bu kıyafeti beğenmedim şu ana kadar giydiği en kötü kıyafet bu diyebilirim:T:Ben bir erkek olarak söylüyorum kadın modasından anlamam ama beğenmedim olmamış:(

İşte bende onu diyorum anlamıyoruz.Tabi göz zevkide önemli görselliğe yorum yapmak çok mantıklı ama bilmediğimiz şey moda.:D
O yüzden dedim zaten sana özel değildi.Kimse beğenmemiş bir atlayayım ortaya dedim.:D

görünen köy kılavuz istemez görüyoruz zati reyting tablosu diyerek bence kendini kandırdın :F

Asıl kendilerini avutanlar açık ara belli.
Londra'nın aylardır beklediği moda haftasına, defili mankenlerinin dünyanın en iyi güzellerinin ve en popüler güzellerinin boy gösterdiği tam bir haftalık en büyük defile olacağı bu moda haftasına Ebru Şallı katılmış peh diyerek acamice saçmalayan açık ara kendini avutan demek.😉
Defilenin değerini anlatmaya gerek yok.Bradley Cooper'ın sevgilisinin boy gösterdiği bir defile olduğunuda belirtelim.Defileye Katılan isimlerede bakıldı sanırım.:)Değeri oradan bile anlaşılır.

Türkiye'nin en iyi oyuncusu kısmını ise ödüllerle kanıtlayan bu isim için kullanılan o söze gülerekte kendilerini avuttuklarını bir kez daha kanıtlıyorlar yazık.:(
Sanırım açıklığa kavuştu.:kiki:

@999999...
anlayana sivrisinek saz anlamayana davul az...Ne kadarda doğru.:D
Neyse bu yazdıklarımızdan sonra anlamışlardır heralde.:( yoksa atlıycam balkondan :(

Kraliçeme yakışan da bu. :bhr:

Bazı oyuncular vardır rol yapmaz resmen yaşar işte oyuncu budur
bazıları da vardır rol yaptığı o kadar belli olur ki işte beren bunlardan aşırı yapmacık oynuyor kabul etsenizde etmesenizde durum bu :)

görünen köy kılavuz istemez görüyoruz zati reyting tablosu diyerek bence kendini kandırdın :F

Alttan bakınca üstteki uzak kalıyor doğal olarak görünmez sende hakılısın.:kiki:

Neyse bu yazdıklarımızdan sonra anlamışlardır heralde.:( yoksa atlıycam balkondan :(

Yok değerli canını kıyacak kadar değerli değil onların anlaması boş ver anlamasınlar kafalarına göre yaşasınlar.:D

En cool yorum.:F

Alttan bakınca üstteki uzak kalıyor doğal olarak görünmez sende hakılısın.:kiki:

Yok değerli canını kıyacak kadar değerli değil onların anlaması boş ver anlamasınlar kafalarına göre yaşasınlar.:D

konumuz üstten ve alttan bakmakmıydı :F neyse yazdıgım yorumlar cok dikkat cekiyor birşey söylemiyorum ünlü olmaya gör :A:bhr:

Yüreğim kaldırmıyor ama bu kadar hayal de dolaşılmasına :( benim bile içim acıyor, üzülüyorum. :(:(