Beren Saat Fırtınası Londra'da...

ee tabi onlar da haklı be
düşmüş denilen oyuncu en çok hayrana sahip,en çok kazanan oyuncu hala türkiyede
napsınlar ekim ayında planlanan finale erken final diyecekler

Kıyafer ne öyle hiç beğenmedim @dester
çarpıldı

Kıyafeti zaten babaannem tarzı bi de sutyen takmamıs.Hic olmamıs.Begenmedim ben.

Asıl kendilerini avutanlar açık ara belli.
Londra'nın aylardır beklediği moda haftasına, defili mankenlerinin dünyanın en iyi güzellerinin ve en popüler güzellerinin boy gösterdiği tam bir haftalık en büyük defile olacağı bu moda haftasına Ebru Şallı katılmış peh diyerek acamice saçmalayan açık ara kendini avutan demek.😉
Defilenin değerini anlatmaya gerek yok.Bradley Cooper'ın sevgilisinin boy gösterdiği bir defile olduğunuda belirtelim.Defileye Katılan isimlerede bakıldı sanırım.
Değeri oradan bile anlaşılır.

Türkiye'nin en iyi oyuncusu kısmını ise ödüllerle kanıtlayan bu isim için kullanılan o söze gülerekte kendilerini avuttuklarını bir kez daha kanıtlıyorlar yazık.

Sanırım açıklığa kavuştu.

@999999...
anlayana sivrisinek saz anlamayana davul az...Ne kadarda doğru.

Son düzenleme:
şu kadına iyi oyuncu diyorlarya kusacağım geliyor iyi oyuncuysa ben neden bu kadının duygu yüklü sahnelerinde gülme krizine giriyorum heee

Sorun emin ol bizde değil.Çünkü Tüm Ülke tarafından onaylanmış ödüllere layık görülmüş halada görülüyor ama inatla anlamamaya çalışıyorlar.Garip bir durum ve saçma.

Bu sorunun cevabı sende.
Ayrıca oyunculuğun duygu yüklü sahnelerde ağlamak dışında bir sürü noktası var.Tek o noktaya bakma bence.