Beren Saat Fırtınası Londra'da...

tabi canım berenle alakası yok izlenmiyorsa berenle alakası yoktur izleniyorsa beren sayesindedir hey yavrum hey
vadi yayından kaldırttı berenin dizisini toz etti yani kabullensen iyi olur hadi bakalım gidecek bir kanalı bile yok düşün

Bence de konuda yalnış var Beren Türkiyenin en iyi oyuncusu falan değil. Memati ve xdublajx Polat Türkiyenin en iyi oyuncusuysa Beren Türkiyenin ultra en iyi oyuncusudur. Net.

Sorsan şimdi objektif olan çoğu kişi Çiğdem Batur daha oyuncudur der. Kurtlar Vadisinin afişinin üstündeki kuş dünyanın en iyi oyuncu kuşudur. 20.000'e. İr başrolü kapmıştır ve o kuşun dizisi 10 reyting alacak.

Afişin üzerindeki ay bir çok dizide 30.000'e kiralanmıştır.

haklısın o kuş yayından kaldırttı berenin dizisini

neyse giden gitmiş bu dediğinden sonra milelt ne demiş bir bakayım

Anca bu tür haberlerle avuturlar kendilerini,burada ayrıca haberlik bir durum da yok orası ayrı.
Objektifleri seversin ama senden de azıcık objektiflik bekliyoruz.

Tuba Sıla konusunda neden herkesin Tubaya düşman olduğunu daha iyi anlıyorum. Siz böyle yaparsanız onlar da öyle yaparlar. Herşey karşılıklıdır. İnatlaşma da.

Ne objektifliği bekliyorsun anlamıyorum Tuba Büyüküstün'ü seviyorum kardeşim zorlamı?

pufff kıyaffete bak apartman topuklar bıle az gelmiş boya
5 kat daha gerek

Ne objektifliği bekliyorsun anlamıyorum Tuba Büyüküstün'ü seviyorum kardeşim zorlamı?
Konunun Tuba ile bir alakası var mı? Sadece içinde Tuba geçen bir cümle var mı konuda? Hayır.

Olay nasıl Tubaya geldi peki?

Ben bu konuyu sabaha kadar uzatabilirim. Sonuç değişecek mi? Takas Beren iyi bir oyuncu diyecek mi? Senin Berene olan sevgin artaracak mı? Hayır.

E o zaman kardeşim niye büzaman harcıyorsunuz boşu boşuna. Madem konuya illa mesaj yazmak istiyorsunuz Tebrikler yazın nezaketende yazmak istemiyorsanız da siz bilirsiniz. Zorla değil ya?

Uzun süredir ne Vadi ne de başka konuda kimseyi kışkırtmıyorum. Aksine tebrik ediyorum konusuna cevaplar yazıyorum bakalım karşı taraf nasıl reaksiyon verecek ama hala bir tek fark yok. Saygı karşılıklı bir şey. Siz kimsenin sevdiklerine karşı saygı duymazsanız saygı beklemeniz de büyük hata olur.

Kurtlar Vadisi ile ne alakası var Çiğdem Batur mu? Tuba Büyüküstünmü?
YİNE TUBA BÜYÜKÜSTÜN

Tuba konusunda kim olursa olsun tarafım.
nokta tartışmak istemiyorum.

ergenlerin dikkat çekmek için soytarılık yapıp ödüllendirildiği bir memlekette, adalet beklemek adil bir karar beklemek pek doğru bir davranış değil sanırım

Kurtlar Vadisi ile ne alakası var Çiğdem Batur mu? Tuba Büyüküstünmü?
YİNE TUBA BÜYÜKÜSTÜN

Tuba konusunda kim olursa olsun tarafım.
nokta tartışmak istemiyorum.
Ben konuyu okuduktan sonra sizin tazdığınızmesajlara istinaden Vadi dedim.

Sizin yaptığınız şöyle bir şey. Vadi konusuna bizim girip Beren 1 numara yazmamız gibi ya da Tubanın 1. Olduğu yarışmaya girip Beren daha güzel yazmak gibi bir şey.

Kıyafeti ben beğenmedim ama kendisi süper

Ultra bizim sloganmızdır baska slogan bulunuz sloganımızı bıle calmıslar yuhh UltraStarTubaBuyukustun dur TBFC​

Off iyiki İntikam erken final yaptı da millete malzeme çıktı. Her Beren konusunda neden "Dizisi kaldırıldı işte ehheeh" tarzı yorumlar yapılıyo anlamıyorum bu zihniyeti. Ebru Şallı gitmişte bu sene "Bu" gitmiş falan falan... Kıyafeti rüküş değil bence gayet güzel. Süslü püslü gözükmek istemedi belkide kim bilir...