Beren Saat Evlenmiyor!

bir ara kıvançla necati şaşmazın evleneceğine dair dedikodumu çıktı?
ben yeni duydum bu haberi

Yuh😱 Azra Akın ile 10 kez evleneceği haberi çıktı.

Necati şaşmaz Nur ile aynı eve çıktı 2 ay takıldı sonra bıraktı kızı 1 hafta içinde başkasıyla evlendi.

Tuba'da Hamile kaldığı için evlendi.

Böyleleri varken Beren'e yüklenmek çok çok objektif bakış açısı.
Hepsi düzgün bir Beren yamuk.

tamam dediklerini duydum zaten, bende mesajını okuyunca sandım ki bir ara kıvançla necati arasında bir duygusal ilişki varmışta onu anlatıyorsun zannetmiştim

tamam dediklerini duydum zaten, bende mesajını okuyunca sandım ki bir ara kıvançla necati arasında bir duygusal ilişki varmışta onu anlatıyorsun zannetmiştim

Bırrrr öyle olsada yine Beren suçlu olur.

Yanlış anlamısın.

Tuba evlenirken milyon tane haber cikartip evlenmemezlik yapmadi, öncesinde ayni evde oturmadi

Hamile kaldım evleniyorum mu demesi gerekiyordu.
Zaten yapacağını yapmış evlenmesi kalmış geriye.

Hamile kaldım evleniyorum mu demesi gerekiyordu.
Zaten yapacağını yapmış evlenmesi kalmış geriye.

Haha.. Berenide görecegiz

Bakalim ne cikacak bu haberin altindan

Gene Beren'e yüklenmeler başlamış.Ne zaman isterse evlenirler kime ne bundan?İki tarafın ailesi de iyi anlaşıyor sonuçta.Uygun gördükleri bir tarihte evlenirler.Bu konuyu bu kadar uzatmanın bir manası yok..Beren duygularından çok aklıyla hareket eden bir insan.Bu yüzden yine ilişkileri adına en mantıklı kararı verip,bazıları gibi kendini kaybetmeyecektir.

Beni bekle kız Beren

@destere ye rakip

bak şimdi sen bilirsin hani bir icat vardı başkası bulduydu biri ondan çalıp üstüne yapmıştı seniniçin de beren öyle olacak gibi sen bulucan başkası kapacak

biz o saftirikten değiliz
)
senin bahsettiğin olayın benzerini kristof kolomp amca yapmış gidip koskoca kıta keşfetmiş hindistan zannetmiş salak
sonra uyanığın bir aynı yeri keşfedip kendi ismini vurmuş amerikli vespiçimidir nedir
)
ben bulduğum kıtaya kendim girerim başkasını bırakmam
)

bilemicem kenan doğulu hedefe senden daha yakın şu an