Nerden biliyosunkaçamaklar olmuştur
olmaz olmaz beren gibi bir dünya harikası misket gibi adamamı aşık olacak onların ki sanatçı dayanışması falandır
Nerden biliyosunkaçamaklar olmuştur
kenan dan ayyrılmasını dört gözle bekliyordur başka ne diyecekAyni evde mi yasiyorlar? Birde evlenmeyecekler? Oha.. Basbakan ne diyor bu duruma
Bence dizinin reytingleri bu yüzden düşüyordur.Ayni evde mi yasiyorlar? Birde evlenmeyecekler? Oha.. Basbakan ne diyor bu duruma
Sen kabullenmek istemiyosun gözün berenden başkasını görmüyoolmaz olmaz beren gibi bir dünya harikası misket gibi adamamı aşık olacak onların ki sanatçı dayanışması falandır
Ayni evde mi yasiyorlar? Birde evlenmeyecekler? Oha.. Basbakan ne diyor bu duruma
eve her gün 3 paket koli bandı alınıyormuşarada yastık kullanıyorlar dizilerin provası için, başbakan karışamaz bu duruma
Sen kabullenmek istemiyosun gözün berenden başkasını görmüyo
arada yastık kullanıyorlar dizilerin provası için, başbakan karışamaz bu duruma
Valla ilişkileride baya uzun sürdü demekki ciddiler yakında evlenirlergörüyor görüyorda gözlerim yapacak bişey yok
eve her gün 3 paket koli bandı alınıyormuş
sanki senden zarar gelir beren ekenanı kıvançla karıştırdın sanırımkenana koli bandı gerekmiyordur kuşum aydından kimseye zarar geleceğini sanmıyorum
sanki senden zarar gelir beren e
zaten beren i görse tansiyonun düşer bayılırsın senistesede ben zarar veremem onu alıp bir saksıya koyup tv sehpasına yerleştireceksin gece gündüz gidip seyredeceksin
zaten beren i görse tansiyonun düşer bayılırsın sen
Basbakana yastik yetmez ayni hava bile yasak
Casus mu? 😱 Bence Beren'le Kenan evlensin. Belki reytingler artar o zaman.Başbakan berenin evine casusmu koymuş olabilir bu yüzden düşüyorsa artık ben derim islam deveti Recep tayip erdoğan devletine hoş geldiniz derim @Bully
Kıvanç ve Necati Şaşmaş yaptı hiç yadırganmadı şimdi Beren evlenmedi hop dünya'da kıyamet kopuyor sanki.Ne bu abartı.Evlenirlerse evlenirler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?