Beren Saat Düğününe Babasını Çağıracak mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bully

Konu Sahibi
Süper Emekli
Yılın En Favori Üyesi
Reaksiyon puanı
59,713
Puanı
1,060

27 Temmuz tarihinde Amerika Los Angeles'te 2.5 yıldır aşk yaşadığı sevgilisi Kenan Doğulu ile evlenecek olan sevilen oyuncu Beren Saat'in, düğününe senelerdir görüşmediği babası Hüseyin Avni Saat'i davet etmediği öğrenildi.

Hüseyin Avni Saat ise çağırılmama gibi birşeyin söz konusu olmadığını, işlerinden dolayı düğüne gidemediğini söyledi ve kızının ve Kenan Doğulu'nın çok mutlu olmalarını istediğini söyledi.​

Babasız düğün olmaz😡
Berenime yakışmaz! Sırf gündemi sarsmak için yapıyorlar😡

Umarım çağırmıştır , bence büyük ayıp etmiş olur.
Babası ortalığı toparlamak için öyle söylemiştir. Kızının düğünü var ne işi o öyle ?

bana da pek inandirici gelmedi

Babası hayır demiş konuşmaya gerek yok demek ki çağırmış.

Ben de babasını çağırmadığını düşünmüyorum. Ama aralarında ne tür bir problem olursa olsun Beren'in babasını çağırması gerekir.

sen yillarca ayri kal, sen kendi hayatini, O kendi hayatini yaşasin aniden baba/anne oldugunu anla, yok oyle:
- işin karacanin babasi.
- ebru gundeşin babasi.
- nebahat çehrenin abisi
- beren saatin babasi.
- aysun kayacinin babasi.
NOTE: Magazin dunyasinda boyle haberler bol, her zaman çocuk suçlanmiş, bide tersinden bakmak lazim.

İlk defa duydum Beren'in babasıyla sorunlu olduğunu. 😱

bu haberle beraber berenin babasıyla arasının bozuk olduğunu anlamış olduk tez zamanda beren babasının elini öper de baba duası alır yoksa işi yaş

Unutmuş olamaz baba sonuçta.
Bence de aralarında problem vardır şayet çağırmadıysa. Çağırdıysa babası doğru demiştir.