Beren Saat ''Benim Dünyam'' dan Ne Kadar Kazandı.!

sokak sanati

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
58,360
Puanı
1,061
c80595513d91d4e1d7a48a1a07a6639d.jpg

Ekim ayında vizyona giren Uğur Yücel'in ''Black'' filminden uyarladığı ve baş rolünde Beren Saat'i oynattığı ''Benim Dünyam'' filminden Beren Saat çok az kazandı.

Ünlü oyuncu filmden 60 bin TL kazandı.Beren'in bu rakamı neden kabul ettiği ise şu şekilde açıklandı.

Hayranı olduğu Uğur Yücel'in rolü teklif etmesi ve film projelerinde de kendini göstermek istemesi rolü kabul etmesine neden olduğu söylendi.​

sorun mu beren için para intikamda bir bölümde filmden aldığının fazlasını aliyi :X

neyse iyi yapmış uğur yücel her dönem en iyilerle çalışmayı alışkanlık haline getirdi zaten :X

Az almış ama bu işi gönülden yaptığı için tebrik ediyorum. :)

Oyunculuğunu zaten kanıtlamıştı bu filmle bir daha ispat etti. :)

Uğur yücel bir önceki filminde çok açılıp TMC'ye yüklü bir şekilde zarar ettirmişti.anlaşılan bu sefer işi sıkı tutmuş.

ya yazın 450.000 tl aldığı yazmıyormuydu.hatta hatta kenanla bu para yüzünden tatile çıkamamışlardı ...

Beren'in paraya ihtiyacı yok. Prestijini arttırması açısından önemli bir filmdi ve başarıyla altından kalktı. :) Ama izleyemedim daha orası ayrı. :T

Bir nevi Engelli Dostlarımızın sorunlarını gündeme getirerek Hayır İşi yaptı. :) Onu düşünerekte ücreti az tutmuş olabilir helal olsun. 😉

Bir nevi Engelli Dostlarımızın sorunlarını gündeme getirerek Hayır İşi yaptı. :) Onu düşünerekte ücreti az tutmuş olabilir helal olsun. 😉
Ama o filmi engelli vatandaşlarımız izleyemedi :( Şuan TMC ile İşitme Engelliler ve Aileleri Derneği bu yüzden davalık.