Beren Saat İzdiham Yarattı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xemrexxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

xemrexxx

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
150,070
Puanı
1,061
Partyist-D etkiniliği geçtiğimiz gün yapıldı.
Geceye Beren Saat damgasını vurdu.

Ünlü oyuncu geceye geç saatlerde katıldı ve içeri girer girmez yoğıun bir ilgiyle karşılaştı.
Tanışmak isteyen ve fotoğraf çektirmek isteyen onlarca kişi etrafını sardı.

Beren Saat izdiham nedeniyle tüm gece yerinde oturmak zorunda kaldı.

hayırlı olsun emre bişey demiyorum kızma

hangi fark anlamadım bu sene reytınglerde umduğunu bulamayan beren farkından mı bahsediyorsunuz
Reytingleri çok kötü değil ki zaten gayet başarılı biz çizgiyle ilerliyor.Ab grubunda 11 reytinge kadar gördü ki yakındır zirveyi de ele geçirecek bence.

deniz kardeş sana çok saygı duyuyorum ama aynı fikirde deilim ama şu gerçek ab de gerçekten başarılı

deniz kardeş sana çok saygı duyuyorum ama aynı fikirde deilim ama şu gerçek ab de gerçekten başarılı
Bende her fikre saygılıyım elbette ki herkes aynı fikirde olmayacaktır.Başlangıçta da ab dizisi olabileceğini düşündüğüm bir diziydi İntikam.Gerçi totali de kötü sayılmaz ama ab kısmı gerçekten kuvvetli.Kurtlar Vadisi Pusu ile oldukça fazla kapışma görülecek bence ilerleyen haftalarda.Son haftalarda Vadi'nin ab grubu bayağı düştü çünkü.

olabilir haklısın ama berenın geçmiş senelerekı dizilerinde ab si ile totali arasındakı fark hiç bu kadar açık deıldı en azından totalde bu kadar fark yoktu birinciyle

berenle dizilerini karıştırıyor olabilir misin
dizlerde bir tek beren mi oynuyor
intikamın reytinginin nedeni belli

neymiş reytıngnın nedenı anlatda anlayalım emre bey

olabilir haklısın ama berenın geçmiş senelerekı dizilerinde ab si ile totali arasındakı fark hiç bu kadar açık deıldı en azından totalde bu kadar fark yoktu birinciyle
Evet burada hemfikiriz.Şöyle bir durum var açıkçası Beren Saat'in dizilerini bu zamana kadar pek takip etme fırsatı bulmadım.Ama başarı yönüyle incelediğimizde evet eski dizilerinin artıları şimdiki İntikam dizisinden daha fazla.Bunun sebebi bence İntikam'ın uyarlama bir dizi olması bunun şanssızlığını yaşamış olabilir.Total izleyiciyi tam ilgi odağı yapamadığı aşikar.Kaldı ki Yetenek Sizsiniz gibi bir yarışma da İntikam'ın reytinglerini düşüren bir diğer unsur.Ama şu da bir gerçek ki Ab kesim bu diziyi belli bir kalıba soktu ve artık kolay kolay AB kısmını kaybetmez İntikam.Total grubunda ise inişli çıkışlı anlar yaşayacaktır.Ama dediğim gibi hiçbir şey için geç değil senaryo heyecanını arttırırsa totalinde yükselmemesi için hiçbir sebep yok bence.

tamam emre sen haklısın hanı bır tabir vardır ya senın eşşeğin kancık yanlış anlama sadece tespit

onur umrunda olmayan birinin her konusuna yazmasana rtık

farka bak totalde 4. ab de 2.