en zaından biz temelli gidiyoruz deyipte geri dönmüyoruz10 kez tekrardan başlasa da yine olmaz en mantıklısı erken final. sürekli düşük reyting alacak korkusundan buradaki berenciler bile siteye ugramıyor cumaları)))
o ka tartışma nasıl çıkıyor o zaman vadiciler ibrbirine mi laf ediyi 😱10 kez tekrardan başlasa da yine olmaz en mantıklısı erken final. sürekli düşük reyting alacak korkusundan buradaki berenciler bile siteye ugramıyor cumaları)))
yeni ile y eniden in anlam farkına bakınız lütfenOha bir Beren haberi daha
İntikam yeni basliyor olabilir ama reytingler ortada.
Bi umut persembe günü geliyor bazıları cuma gören yok)))o ka tartışma nasıl çıkıyor o zaman vadiciler ibrbirine mi laf ediyi 😱
yeni ile y eniden in anlam farkına bakınız lütfen![]()
herkes işsiz mi panpa bir dizi uğruna gelsinBi umut persembe günü geliyor bazıları cuma gören yok)))
Konuyla alakası?? sen haklısın sıkıştın çare drogba)))en zaından biz temelli gidiyoruz deyipte geri dönmüyoruz)))))))
senin perşembe-cuma karşılaştırmanın konu ile alakasıKonuyla alakası?? sen haklısın sıkıştın çare drogba)))
yazılanları baştan oluşan pampa anlayacan)))senin perşembe-cuma karşılaştırmanın konu ile alakası![]()
ilginçmiş en azından sonra tekrar gelebiliyorlar neyseyazılanları baştan oluşan pampa anlayacan)))
Konu Beren berenciler bile gelmiyor cuma günü çünkü Berenin reytingi düşüyor o baştan yani
NE kapışıcam beren söz konusu olunca haklı olan benm haksız olduğum için gitmedim y forumdan
konuyla alakası yok ama insanlar haklı olduklarında tepki koyar hacı. o konu yüzde yüz dogruNE kapışıcam beren söz konusu olunca haklı olan benm haksız olduğum için gitmedim y forumdan![]()
aynenkonuyla alakası yok ama insanlar haklı olduklarında tepki koyar hacı. o konu yüzde yüz dogru
hacım ben kapışmıyorum emre kendisine yazılmayanlra bile cevap verme gereği hisediyor geçer birazdan)))
bana yazılmasına gerek yok yazılanının doğru olup olmaması ile ilgili olayhacım ben kapışmıyorum emre kendisine yazılmayanlra bile cevap verme gereği hisediyor geçer birazdan)))
Evet, sıkışınca türlü türlü faliyet gösterenler varKonuyla alakası?? sen haklısın sıkıştın çare drogba)))
intikam ın bu sezonu garanti gibi senaryo açısından revenge nin 3.sezonu bitti yani toplam 68 bölüm oldu intikam şu an 29da galibaDeğişiklikler diziyi kötü etkiledi bu saatten sonra toparlanması zor. Yine de A/B'si iyi olduğu için sezon sonunu çıkarır büyük ihtimal.
Dizinin orijinalinin reytingleri de düşüşte sezon sonunu beklemeseler daha iyi olur diyeceğim ama İntikam ayarında reyting alan dizileri kaldırmaya başlarsa Kanal D hepsini kaldırması lazım.![]()
korkma bu kadar intikam devam edecek. 68 bölüm diye diye dilinde tüy bitti))intikam ın bu sezonu garanti gibi senaryo açısından revenge nin 3.sezonu bitti yani toplam 68 bölüm oldu intikam şu an 29da galibadaha devam ederse sorun intikam için
![]()
tabi devam edecek kanal d çılgınca kararlar veriyor olabilri ama beren in yeri ile oynamak ya dabitirmek kadar çıldırmamıştırkorkma bu kadar intikam devam edecek. 68 bölüm diye diye dilinde tüy bitti))