Beren Saat İle Rakip Değiliz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan *Dream*
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

*Dream*

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
5,517
Puanı
710

Hürriyet Pazar Ekinde Ayşe Arman'a konuşan Tuba Büyüküstün evliliği,çocukları ve yeni dizisi 20 Dakika hakkında konuştu.Yıllardır Beren Saat'le düşmanlarmış gibi gösterilmesi konusuna da açıklık getiren Tuba Büyüküstün şunları söyledi,
Beren Saat ile aranızda bir rekabet var mı sorusuna yok öyle bir şey,bir şey bulamıyorlar bu konuyu şişiriyorlar ama içi boş bir konu derken
Sürekli sizi kıyaslıyorlar sorusunada Evet diziler bir oyuncudan ibaretmiş gibi sunmak o dizide emeği geçen herkese büyük haksızlık diziler benden yada Beren'den ibaret değil dedi
Ayşe Arman'ın Beren Saat ile tanıştınız mı sorusuna ise hayır hiç denk gelmedik diye cevapladı
Hayatta herşeyi sorguladığını insanlara kolay güvenen bir kişi olmadığını söyleyen Tuba Büyüküstün sadece kocasına olan aşkını ve ikizlerine olan aşkını sorgulamıyor.Onların bakışları ile sakinleştiğini söyleyen yıldız küçüklüğümden beri hep içine kapanık insanlara kolay güvenmeyen yalnız bir çocukluğum oldu.Bu içine kapanıklığımın bir nebzede olsun kırılışı üniversite dönemimde oldu dedi.Tomris Giritlioğlu ile tanışmasının hayatının önemli bir kırılma dönemi olduğunu söyleyen zorla çektirdiğim bir fotoğrafla dünyam değişti Tomris Giritlioğlu ile tanıştım ve oyunculuk serüvenim başladı.Oyunculuk ve dizi çekimleri her ne kadar zorlayıcı hayatınızdan çalan bir iş olsa bile oyunculuk oyunculuğun kendisini tamamladığını düşündüğünü dile getirdi
Onur Saylak ile nasıl bir çiftsiniz sorusuna ise
Birbirimizi sürekli yükselten bir çifttiz dedi
Normal doğum yapmak çok istediğini ama ikizlerden bir tanesinin ters gelmesi yüzünden sezeryanla doğum yaptığını ve bu durumun kendisini çok üzdüğünü dile getiren Tuba Büyüküstün evhamlı bir anne baba değiliz.Ben çalışmaya başlayıncaya kadar evde yardımcımız yoktu Onur'la ikimiz baktık kızlara ben çalışmaya başlayınca mecburen yardımcı bir ablamız oldu.İşe başlayınca daha bir meraklı anne oldum sürekli evi arayıp neler olduğunu kızların neler yaptığını öğreniyorum.Yardımcımızda biz evde yokken onların fotoğraflarını çekip bize gönderiyor böyle hasret gideriyoruz dedi.Eşinin en büyük yardımcısı olduğunu söyleyen Tuba Büyüküstün yorgun olduğum zaman kızlar ağladığında Onur beni hiç uyandırmadan kızlarla ilgileniyor onların karınlarını doyurup altlarını değiştiriyor.Onur çok iyi bir baba ve çok iyi bir eş dedi

yanlız ömteki konuda ayşe arman raportajıyd ı tek knou açsan diyorum