o bir dünya markası bir kere.ssSenin Kanal 7 deki velet kız gibi desene
o bir dünya markası bir kere.ssSenin Kanal 7 deki velet kız gibi desene
Aaa senin abartmaların yüzünden kızım yaşımdakı veletede antici oldumo bir dünya markası bir kere.ss
iyi hatırlattın bak konusunu açacaktım onunAaa senin abartmaların yüzünden kızım yaşımdakı veletede antici oldum
Gece gece senin üstüne birde onu çekemeyiz yarın yapiyi hatırlattın bak konusunu açacaktım onun
eee @Dosi denen dış mihrak güldürü listesinde beni geçerse forum da çöker tabiGece gece senin üstüne birde onu çekemeyiz yarın yap
Forum çöküktü yeni düzeldi
Aaa o konuda biraz şikayetçiyim listeyi sen kaplamışsın emrenin güldüren mesajları başlığı koymak gerekecek
sınırı yıkar geçerimAaa o konuda biraz şikayetçiyim listeyi sen kaplamışsın emrenin güldüren mesajları başlığı koymak gerekecekSana sınır getirip 1 mesaj sınırımı koysam
Bu hafta beğeniler biraz canlanıcak 1 gün boyunca sadece beğeni vardısınırı yıkar geçerim
çok kalmam haftasonu sınavlarım var forum senin olsunBu hafta beğeniler biraz canlanıcak 1 gün boyunca sadece beğeni vardıAma senin gelmene güldürü tekrar açıldı orası kötü
Şuan burda olman bile çok kalmak işte bize göreçok kalmam haftasonu sınavlarım var forum senin olsun
Bu adamında kadın erkek ayrımı yok ayoll kadının kafası uçacak
Ilkkez geçmemiştim, son kezde değildi
Biz olmasak bu forum olmaz be,senin bizle derdin ne
Tutmaz cnm sen @xemrexxx in kendi matbasından çıkan uydurma haberlerine bakma Elifi takan yokGünlük dizi yapacağım Beren'e her gün ağlasın Elif gibi.
Ben çok uğramıyorum ama senin başına birşeyler geleceği kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?