Beren de Tuba da Kaprissiz

*Dream*

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
5,517
Puanı
710
f2839f885ace3f971a71328998bc2689_k.jpg

20 Dakika'nın yakışıklı amiri Ozan karakterini canlandıran Fırat Çelik HT Magazine verdiği röportajda yeni dizisinden ve hayatından söz etti işde o röportajdan bazı satır başları

Paris'de yaşıyordun seni Paris'den döndüren ne oldu?

Kerem Çatay aradı ve Fatmagül için geri döndüm.Dizi bitince tekrar ailemin yanına Paris'e döndüm

20 Dakika'dan teklif nasıl geldi?

Menajerim aradı Ay Yapım 20 Dakika diye bir projeye başlıyor.Haberin olsun çok fazla uzaklaşma diye mesaj attı.Ay Yapım için oyuncu seçimi çok önemli o nedenle çok vakit alır Fatmagül'de de çok iyi bir oyuncu seçimi yapmışlardı.Benim oynayacağım kesin değildi sonradan benim olduğum belli oldu

Bu defa cinayet büro elemanı olan komser Ozan'ı oynuyorsunuz.Behzat Amirime rakip mi bu Ozan?

O tarzda bir adam değil daha sakin,kendinden emin,mesleğine aşık.Özel hayatına bir süre girmeyeceğiz.Bu rol için cinayet büro amirliğine gittim.Upuzun bir soru listesi hazırladım üç gün boyunca sorularma cevap buldum o görüşmelerden sonra karakter kafamda netleşdi.Tatlı,sert bir başkomser ile tanıştım onu gözlemlemek iyi geldi

Set başlayalı 4 hafta oldu.Bu sezon yayınlanmadan yayından kaldırılan diziler bile oldu.Peki 20 Dakika bizlere ne vaat ediyor?

Çok iyi bir iş geliyor.Kerem Deren ve Pınar Bulut çok iyi yazmışlar.İlk üç bölümü okuduğumda nasıl bittiğini anlayamadım.Benim için iyi bir işde olmak çok önemli.Ozan karakteride şahane yazılmış

Türkiye'de Beren Saat ve Tuba Büyüküstün dendi mi akan sular durur.İki önemli kadın oyuncuylada rol aldın ikisini kıyaslarsan ortaya ne çıkar?

Beren'i çok iyi tanıyorum.Onunla 2 sene çalıştım.Ayrıca dışardada görüştüğüm ve çok sevdiğim bir arkadaşım.Tuba ile yeni çalışmaya başladık.Ama onuda çok sevdim.Ben çok şanslıyım.Yaptığımız iş zaten çok zor.O nedenle sette de kaprissiz insanlarla çalışınca hayat kolaylaşıyor.Bu sette herkes arkadaş sıfır kapris var.Fatmagül'de de öyleydi Beren'de kaprissizdi kısacası Beren'de Tuba'da çalışması kolay kaprissiz oyuncular

Kaprissiz insan olmaz...bir şekilde bir şeyler çıkar..insanların çok olduğu ortamda her an sorun çıkma olasılığıda vardır... o yüzden inanmam....Tubadada Berendede kapris vardır...yoksa şaşarım...))))

Beren'in kaprissiz oyuncu oldugunu Mert Firat da açiklamisti :)