Beren 'İntikam'ını Almadan Önce Aşk Tatiline Çıktı!

Zaaaaaaaa destere yorumlarıyla gülme krizine sokuyor her zamanki gibi korkunun ecele faydası yokmuş vadi berenden mi korkacak ? beren korksun vadiden

Bu yorum insanı gülme krizine sokan cinsten!

Beren 4 yıldır popüler dizisiyle ekranda- sıktı
Necati Şaşar 10 yıldır aynı dizide, aynı iticilikte, aynı 0 oyunculukta ama sıkmadı. Reis o.

PES!!!!!
Tamam

Son'un senaristi Berkun Oya'nın yazdığı işten reyting beklemek tuhaf olur, maalesef Beren Saat de Hazal Kaya gibi başarısız bir işe imza atacak galiba...

Dizinin konusu da yeterince orijinal değil, Ezel bile türünün ilk örneği olmasına rağmen zar zor izlendi 2 yıl, bu işte tekrara düşülecek bir nevi...

burda beren var ama
2 tane daha izlenmeyi artıracak oynucu bulunursa izlenir

burda beren var ama
2 tane daha izlenmeyi artıracak oynucu bulunursa izlenir

Oyuncuya göre dizinin tutma olayı biteli 10 yıl oluyor yanılmıyorsam.
Her şey senaryoya bağlı, Beren Saat sadece tanıtımda ve ilk bölümlerde fayda sağlar...

Oyuncuya göre dizinin tutma olayı biteli 10 yıl oluyor yanılmıyorsam.
Her şey senaryoya bağlı, Beren Saat sadece tanıtımda ve ilk bölümlerde fayda sağlar...

senaryoya bakarsak uçurumun ilk 3 te olması lazım
tubann son dzisi son aylar sadece tuba fanları izledi g.çeleni

senaryoya bakarsak uçurumun ilk 3 te olması lazım
tubann son dzisi son aylar sadece tuba fanları izledi g.çeleni

Uçurum senaryosunun hak ettiğini alıyor kanımca...

Diziyi ben de daha yukarılarda görmek isterdim ama az izlenmesini konusu itibariyle normal karşılıyorum...

Tek ölçüt senaryodur, oyuncular, yönetmen vs. hepsi ıvır zıvırdır...

Beren Saat doğru projelerde yer aldığı için başarılı oldu, yanlış projede o da hiç bir şey yapamaz...

fgsn de çok iy ibr senaryo yotu ama gene de zirvedeydi
bence bu da kanal d-beren-perşembe faktörleriyle zirveye oynar en ktü 8 bekliyorum çünk yabancı versiyonunda senaryo gerçekten çok iyi

Berkun mu yazacak ?

fgsn de çok iy ibr senaryo yotu ama gene de zirvedeydi
bence bu da kanal d-beren-perşembe faktörleriyle zirveye oynar en ktü 8 bekliyorum çünk yabancı versiyonunda senaryo gerçekten çok iyi

Fatmagül çok çok doğru, damardan bir hikayeyle başladı, başrol kim olsa çok başarılı olurdu...

8 imkansız görünen bir oran, hele de perşembe...

Açık net bu sezon başlarsa ve perşembe olursa 1.olamaz ama iyi oranlar alır objektif yorum

Beren var diye illa tutacak hali yok 2 dizin tutunca hemen kral yapıyorlar insanı hazal kayada öyle yok çok reytinglı oyuncu yok şöyle yok böyle dendi şimdi yeni dizisi sürünüyor

Fatmagül çok çok doğru, damardan bir hikayeyle başladı, başrol kim olsa çok başarılı olurdu...

8 imkansız görünen bir oran, hele de perşembe...
bu hikaye de öyle
senaryo olarak sııkıntı çekmezle ilk 5-6 bölümdeki harketlililkle türkiyede 20 bölüm çekerler zaten ocakta başlıcak sezon finali olur hemen

- - - Ekleme - - -

Beren var diye illa tutacak hali yok 2 dizin tutunca hemen kral yapıyorlar insanı hazal kayada öyle yok çok reytinglı oyuncu yok şöyle yok böyle dendi şimdi yeni dizisi sürünüyor

bu hazalın 2. başrolüydü beren 4 dizidir başrol

Kesinlikle Reyting Rekorları Kıracak berenin Her Dizisi Gibi

Beren reytingi olan biri bu dizisi de izlenir