jack karakterini kim canlandiracak acaba..
asıl ona aşık ama dizide daniel karakterinin gölgesinde kalıor:
jack karakterini kim canlandiracak acaba..
Zaaaaaaaa destere yorumlarıyla gülme krizine sokuyor her zamanki gibi korkunun ecele faydası yokmuş vadi berenden mi korkacak ? beren korksun vadidenperşembe olursa bundan önceki 4 yılda olduğu gibi vadi topu atar ..)
korkunun ecele faydası yok beren gelecek hemde perşembe gününe)
- - - Ekleme - - -
berene tatilde yakışır oyunculukta.. haberin tek olumsuz tarafı berenin benimle değilde kenan dümbeleğiyle tatile çıkıyor olması)
Tamam
Bu yorum insanı gülme krizine sokan cinsten!
Beren 4 yıldır popüler dizisiyle ekranda- sıktı
Necati Şaşar 10 yıldır aynı dizide, aynı iticilikte, aynı 0 oyunculukta ama sıkmadı. Reis o.
PES!!!!!
burda beren var amaSon'un senaristi Berkun Oya'nın yazdığı işten reyting beklemek tuhaf olur, maalesef Beren Saat de Hazal Kaya gibi başarısız bir işe imza atacak galiba...
Dizinin konusu da yeterince orijinal değil, Ezel bile türünün ilk örneği olmasına rağmen zar zor izlendi 2 yıl, bu işte tekrara düşülecek bir nevi...
Tolgahan Sayışman olabilirdi bence
burda beren var ama2 tane daha izlenmeyi artıracak oynucu bulunursa izlenir
Oyuncuya göre dizinin tutma olayı biteli 10 yıl oluyor yanılmıyorsam.Her şey senaryoya bağlı, Beren Saat sadece tanıtımda ve ilk bölümlerde fayda sağlar...
senaryoya bakarsak uçurumun ilk 3 te olması lazımtubann son dzisi son aylar sadece tuba fanları izledi g.çeleni
Uçurum senaryosunun hak ettiğini alıyor kanımca...
Diziyi ben de daha yukarılarda görmek isterdim ama az izlenmesini konusu itibariyle normal karşılıyorum...
Tek ölçüt senaryodur, oyuncular, yönetmen vs. hepsi ıvır zıvırdır...
Beren Saat doğru projelerde yer aldığı için başarılı oldu, yanlış projede o da hiç bir şey yapamaz...
Son'un senaristi Berkun Oya'nın yazdığı işten reyting beklemek tuhaf olur, maalesef Beren Saat de Hazal Kaya gibi başarısız bir işe imza atacak galiba...
Dizinin konusu da yeterince orijinal değil, Ezel bile türünün ilk örneği olmasına rağmen zar zor izlendi 2 yıl, bu işte tekrara düşülecek bir nevi...
fgsn de çok iy ibr senaryo yotu ama gene de zirvedeydibence bu da kanal d-beren-perşembe faktörleriyle zirveye oynar en ktü 8 bekliyorum çünk yabancı versiyonunda senaryo gerçekten çok iyi
Berkun mu yazacak ?
bu hikaye de öyleFatmagül çok çok doğru, damardan bir hikayeyle başladı, başrol kim olsa çok başarılı olurdu...
8 imkansız görünen bir oran, hele de perşembe...
Beren var diye illa tutacak hali yok 2 dizin tutunca hemen kral yapıyorlar insanı hazal kayada öyle yok çok reytinglı oyuncu yok şöyle yok böyle dendi şimdi yeni dizisi sürünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?