Adaşı rolünde demek, hadi bakalım bekliyoruz.Yıldırımlar, Asya’nın (Cansu Dere) geçmişinden gelen, hiç tanımadığı Asya Günalan karakterine hayat verecek.
Asya Günalan, Tekirdağ’ın ve Asya’nın hayatına bomba gibi düşecek; onun geçmişini sorgulamasına sebep olacak.
Ekli dosyayı görüntüle 102282
@slhttnmtl @12.Adam @Yiğitt @mesmeso @Alos
Diziye farklı bir hava katacak gibi görünüyor.Yıldırımlar, Asya’nın (Cansu Dere) geçmişinden gelen, hiç tanımadığı Asya Günalan karakterine hayat verecek.
Asya Günalan, Tekirdağ’ın ve Asya’nın hayatına bomba gibi düşecek; onun geçmişini sorgulamasına sebep olacak.
"Ortaya bomba düşecek" ifadelerini pek sevmiyorum...Diziye farklı bir hava katacak gibi görünüyor.
Onları göz ardı et, belki sonu iyi olacak."Ortaya bomba düşecek" ifadelerini pek sevmiyorum...Mucize Doktor'da Zerrin Tekindor ve Serkan Keskin için kullanılmıştı, hiç iyi olmamıştı.
Umarım iyi olur.Onları göz ardı et, belki sonu iyi olacak.
Aslında karakterin iyi olacağını düşünmüyorum da gidişatı etkileyebilir.Umarım iyi olur.
Sonradan iyi olur, orasını bilmem ama tam alıştığımızda da pat diye gitmez umarum.Aslında karakterin iyi olacağını düşünmüyorum da gidişatı etkileyebilir.Umarım Derya'yla da bir arada görürüz.
Umarım düşmezler bu hataya.Sonradan iyi olur, orasını bilmem ama tam alıştığımızda da pat diye gitmez umarum.Derya ile değilde damadı ile görmek isterim.
Ya bu Asya'nın anası ölmemiş çıkarsa hiç şaşırmam. Geçmişinden gelip de verebileceği en bomba haber bu olur.Yıldırımlar, Asya’nın (Cansu Dere) geçmişinden gelen, hiç tanımadığı Asya Günalan karakterine hayat verecek.
Of bee. geldiği gibi gidecek yani.2 bölümlük konukmuş, fotoğraftaki sahnesi de bölüm finaliymiş.@slhttnmtl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?