'Benimle Söyle'de Sürpriz Ayrılık! Şaşırtan Değişiklik!

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,693
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
'Benimle Söyle'nin yeni sezonunda sürpriz bir ayrılık ve şaşırtan bir değişiklik yaşandı!

5cd5a133c03c0e0c9c56aa8d.jpg

Yapımcılığını Medyapım'ın, sunuculuğunu Enis Arıkan'ın, jüri kadrosunda Ayta Sözeri, Gülçin Ergül, Ferman Akgül, Metin Arolat, Nuri Harun Ateş, Çağatay Akman, Melihat Gülses, Orçun Sünear, Gür Akad, Ahmet Güvenç gibi isimlerden oluşan 100 kişilik bir ekibin yer aldığı ve ikinci sezon çekimleri başlayan programda geçtiğimiz sezon jüri kaptanlığı yapan Birce Akalay'ın programdan ayrıldığı ortaya çıktı.

Birce Akalay'dan boşalan jüri kaptanlığı koltuğuna ise her bölüm başka bir isim oturacak.

Programın yayınlanacak yeni sezon ilk bölümüne ise konuk jüri kaptanı olarak Şevval Sam'ın katıldığını daha önce yazmıştık.

'Benimle Söyle' yeni sezonuyla Ocak'ta FOX'ta!

• Harika
Reactions: Gizmen
Birce Akalay'ın alakasını anlayamamıştım zaten. Yani çeşitlilik açısından iyiydi ama müzikle daha ilgili insanların kaptan olması daha isabetli. :D

• Beğendim
Reactions: Angelica
Şevval Sam’ın düzenli sunucu olmasını çok isterdim ama dizi, turneler derken kadının vakti yok. Canım Şevi’m ❤️

Olumlu olumsuz diye değerlendirme yapmıyorum ben genelde gerçekçi olmaktan yanayım. Medyapım Fox'la şu an hali hazırda iyi olduğu, dizileri iyi izlendiği için geçen sene izlenmeyen ama format hakkını aldıkları için boşa gitmesin diye araya sıkıştırıp Fox'a vermiş programı. Onlarında reyting beklentisi yok yani de elde patlayıp boşu boşuna telif parası vermektense ekranda olmasını istiyor adamların olayı bu. :A

:A ama senin hiç olumlu yorumun yok ki foruma geldin geleli tek bir olumlu yorumunu görmedim ben

Var aslında ama belli ki işine gelmiyor. Olumlu olsun diye ne yapayım yani Sefirin Kızı'nı falan mı övmemi bekliyorsun? :A Neyse herkesin kendi fikri bence, saygı duymalısın.

:A niye övmeni bekleyeyim eğer varsada ben görmediysem tmm ama yemin edebilirim gördüğüm her yorumun olumsuz yazdığın yorumlara bak sende görürsün zaten saygı duyuyorum tabii ordan bakınca saygsızmı görünüyorum