'Benimle Söyle' Yeni Sezonu Olacak Mı?

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,746
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Benimle Söyle'nin yeni sezonu olacak mı?

Yapımcılığını Medyapım'ın, sunuculuğunu Enis Arıkan'ın, jüri kaptanlığını Birce Akalay'ın üstlendiği; jüri kadrosunda Ayta Sözeri, Gülçin Ergül, Ferman Akgül, Metin Arolat, Nuri Harun Ateş, Çağatay Akman, Melihat Gülses, Orçun Sünear, Gür Akad, Ahmet Güvenç gibi isimlerden oluşan 100 kişilik bir ekibin yer aldığı program için yeni sezon kararı alındığı ortaya çıktı ve programın Ocak ayında yayında olması bekleniyor.

'Benimle Söyle' yeni sezon bölümleriyle Ocak'ta Kanal D'de!

Kaynak : Birsen Altuntaş​

Reactions: Gizmen and Angelica
Dün programın son bölümünde ki sahneleri izliyordum, Birce Akalay - Ferman ( Gönül) ve Melihat Gülses ( Gülpembe) sahnelerini. Nerede kaldı yeni sezon felan demiştim. Haberi geldi bugün.

Küçük bir fortat değişikliğine gidilse, jüri sayısı azaltılsa fena olmaz. Çok fazla jüri var.

Ayrıca, Ocak ayında diziler olmayacak yine büyük ihtimalle. O boşuktan da faydalanılabilir.

Ciddi ciddi yapacaklar demek, cumartesi akşamları boş kalır o zamana kadar o halde. İlgi çeker mi bilemiyorum, yazın boşlukta bile iyi iş yapamamıştı.

Keşke yazın olsaydı dizilerin arasında fazla ilgi görmez.

Süper bir haber bu. İzleyiniz. ??????.

Ocak ayındaki 3 haftalık arada yayınlanırsa dizilerin yokluğundan yararlanıp güzel sonuçlar alabilir belki ama tutmamış formatı tekrar ekrana sürmek ne kadar mantıklı orasını bilemeyeceğim...

Ocak ayındaki 3 haftalık arada yayınlanırsa dizilerin yokluğundan yararlanıp güzel sonuçlar alabilir belki ama tutmamış formatı tekrar ekrana sürmek ne kadar mantıklı orasını bilemeyeceğim...

FOX'un The Taste Türkiye'nin yeni sezonu çektiği gibi.

Reactions: alperuz
Son dönemin en kötü yarışma formatı.

İngilitere;Almanya;Norveç;Rusya gibi ülkelerle aynı anda başladı demem lazım yarışma için 10 yılını doldurmuş O Ses Türkiye den sonra bence çok fakrlı bir konsepti..Eksikleri çoktu ; iyileştirelerek çok daha iyi olacaktır.

Çekimleri Aralıkda; Yayın Ocak ayındaymış. Ferman gene varmış. Kaynak: Nikkinin Twitleri.

Sürpriz olsun diye daha demicektim ama konusu açılmış
Evet ocak ilk haftası FOX um da
ancak yeni bilgiler geliyor değişikliklerle umut var medyapım ve FOX um umutlu yükselecek
@Emre Ozansoy
Kesinlikle BBC orjinal versiyonu biraz izlesinler; eksikleri tamamlarsa olur; bence son haftalarda ratinglerinide arttırmışlardı..Bence daha iyi olacaktır.

Reactions: Emre Ozansoy