'Benim Hayatım' Gün Değiştirdi! | Star TV

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,618
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com

'Benim Hayatım' gün değiştirdi!

Yapımcılığını BVB Yapım'ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Orkun Çatak'ın oturduğu, başrollerini Nilsu Berfin Aktaş ve Genco Özak'ın paylaştığı dizinin yeni bölümleri artık perşembe günleri ekrana gelecek.

Bir baba kızın dramı ile büyük ve güçlü bir ailenin içinde dönen entrikaları konu alan dizi yeni bölümüyle 25 Kasım Perşembe 20.00'de Star TV'de!
https://twitter.com/x/status/1461715839267319817

Son düzenleme:
Pazar günü tutmadıysa perşembe hiç tutmaz tüm gruplarda 0 küsüre hazır olmak lazım.
Umarım Haluk Levent'in programı kaldırılmamıştır ve pazara alınmıştır hafta sonu daha iyi gidebilir.

Reactions: ömer karataş
Erkek dizisi yokluğundan mı yaptılar desem, dizi ne erkek dizisi ne de kadın dizisi yani çözemedim.
Neyse pazar günü çok daha hafif bir günde 0 alıyorsa AB'de ilk 100'e falan giremez, direkt bitirmeleri lazımdı.

Reactions: ömer karataş
Bunun yokluğu belki Elbet Bir Gün'e yarar.

Reactions: slhttnmtl
Pazar iş yapmadıysa tehlikenin dibi Perş. günü hiç iş yapmaz. Genco için üzüldüm.

Bahadır EDHO kitlesini kazanmak için şimdiden yeni dizi hazırlıklarına başlasın, bu diziyle de uğraşmasın

Reactions: Gerekli24
Pazar zaten tutmadı bir de perşembe denesin onlarda biliyor olmayacağını ama zaten zarardalar denemekten sorun olmaz

Finale doğru gidiyor yavaştan, tutmayacağı çok belli bir işti ekibe yazık oldu.