Benim Hayatım'ın İlk Tanıtımı Bu Akşam Yayınlanacak! | Star TV

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,618
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com

Benim Hayatım'ın ilk tanıtımı bu akşam yayınlanacak!

Yapımcılığını BVB Yapım'ın, genel yönetmenliğini Onur Tan'ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Orkun Çatak'ın oturduğu, başrollerini Nilsu Berfin Aktaş ile Genco Özak'ın paylaştığı dizinin ilk tanıtımı bu akşam ekrana gelecek.

Bir baba kızın dramı ile büyük ve güçlü bir ailenin içinde dönen entrikaları ekrana taşıyacak olan Benim Hayatım, yakında Star TV'de başlıyor!
https://twitter.com/x/status/1450128155981844480

Reactions: Angelica
Gelsin bakalım Nilsu'yu hiç sevmiyorum bana çok itici geliyor ama dizinin konusunu merak ettim yani

Sağ olsunlar daha geç haber verselermiş ya.

Akrep'e yaptıklarından sonra tekrar Star dizisi izlemem diyen ben, Kaderimin Oyunu ve bu diziyi bekliyorum.
@slhttnmtl
İyi halt işliyorsun, Kaderimin Oyunu ara sıra izleyecek dizim olur, Sana Söz de belki o şekil, onun dışında Star dizisini geç Misafir hariç aman aman dizi merak etmiyorum.

Desenize bizim #Akrep ekibi yine bir dizide toplanıyoruz.😁 @slhttnmtl @Alos @Emre Ozansoy
Yok yok alın bu sizin olsun, izlemem ben bu garip diziyi.

Reactions: STAR
Sana Söz gibi hiç haber vermemelerinden iyidir bence.

Kaderimin Oyunu normalde bakmayı düşünmüyorum ama hem setten gelen kareler, hem konu çekti içine hemen.
Sana Söz'ü izlemem ama bunu da mutlaka izlerim, Genco, Ali Burak ve Nilsu için.

Dizi tutturamıyorlar, gram akılları da yok. Bari Kaderimin Oyunu'nu 1-2 gün önceden haber verseler, bu arada çerezlik falan dedim de ciddi ciddi merak ediyorum. Zamanım yetmez diye tam izleyemeyeceğimi düşünüyorum.

Nerede abuk subuk şey var zaten koştura koştura git, neyse en azından Misafir'i izleyeceksin. (Buna da hiç alışamadım hala aklımdan İmkansız diye geçiyor
)

Reactions: Emre Ozansoy
Kaderimin Oyunu'nu hiç vermeseler de olur. Sırf setten kare geldi diye kaç ülkede gündem oldu Akın Akınözü, dizi hayda hayda gündem olur yani.

Neresi abuk subuk be? 😱 Gayet güzel diziler.

Reactions: slhttnmtl
Kaderimin Oyunu'nu hiç vermeseler de olur. Sırf setten kare geldi diye kaç ülkede gündem oldu Akın Akınözü, dizi hayda hayda gündem olur yani.

Neresi abuk subuk be? 😱 Gayet güzel diziler.
Olsun tanıtımlarla desteklenirse daha iyi olur. Bu sefer bu kadroyla temiz ve güzel bir Total dramı çıkaracaklar, öyle hissediyorum.

Dizi batıranların olduğu iddiasız kadro, yan rollerde olması gereken başroller, mafya dizisi senaristinin kurduğu yapım şirketi. Maşallah be...

Nilsu ve Genco kesinlikle başrol olmayı hak eden isimler. Ha Nilsu bir yaz dizisinde oynasa ilk daha iyi olurdu belki ama Genco cidden başarılı bir oyuncu.

Mafya dizilerinin senaristi olması şüphelendirmiyor değil ama iyi bir ekip kurdular. Boş bir iş çıkacağını düşünmüyorum.

Reactions: slhttnmtl
Genco, Ökkeş gibi bir karakter canlandırsın. Yan rol ama dizinin asıl yıldızı...
Her şeyiyle çok boş bir dizi olduğunu anladığında geçmiş olsun derim.