Benim Hakkımda Ne Düşünüyorsun?| 1. Hafta

batuhankaralar

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
17,281
Puanı
1,061

Genel İzleyici Kitlesi

Fav10'un en eğlenceli yarışması "Benim Hakkımda Ne Düşünüyorsun?" ilk haftasıyla başlıyor!

Yarışmacılarımızı ve haftanın jürilerini tanıtmadan önce dilerseniz formatımızı ve kurallarımızı kısaca hatırlatalım;
  • Jüri üyelerimize toplamda 12 soru sorduk. Bu sorulara kendilerine göre cevap verdiler.
  • Daha sonra verilen cevaplardan ilk 10 soru rastgele şıklar ile karıştırıldı. Şıkların tahmin zorluğu sorular geçtikçe artıyor.
  • Bu sorular ve şıkları yarışmacılarımıza gönderildi. (Gün içinde göndereceğim)
Puanlandırma ise şu şekilde;​
  • İlk 10 soru 9'ar puan
  • Son 2 çift şıklı soru ise 5 puan
Haftanın şampiyonları, 6. haftada gerçekleşecek sezon finalinde kozlarını paylaşacak.

Açılış haftası yarışmacılarımız @Yiğitt, @vadikızı, @Çiğdem-, @FaJi ve @Aserat oldular. @Billy Kane, @MayısKralı, @denizz19, @Bully ve bendeniz ise haftanın jürileri olarak yarışmacılarımızı zorluyor olacağız.

ay ilk hafta bendemi varım bakalım neler yapacam

Sana Spiderman videosunu anlatır mısın dedim anlatmadın 7 tane videoyu mu anlatıcan ablacım.
hhahah aa o karışık ama cnm ne ben anlatabilirim ne sen anlarsın
bir ara göz at soru işaretlerin gider ayoll

yabancı dizi izleyebildinmi bu arada

hhahah aa o karışık ama cnm ne ben anlatabilirim ne sen anlarsın
bir ara göz at soru işaretlerin gider ayoll

yabancı dizi izleyebildinmi bu arada
Bir site buldum oradan güzel iniyor videolar ama fazla indirmiyorum pek de izleyecek fırsat bulamıyorum zaten.