Benim Güzel Evim yakında Star'da başlıyor!

Μαнoni

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
704
Puanı
684
Benim Güzel Evim Benim Güzel Evim yakında Star'da başlıyor!

ImageView.ashx

Evinin dekorasyonuna, tarzına ve zevkine güvenenler! Bu yarışma kesinlikle sizin için! Benim Güzel Evim Yakında Star'da başlıyor!​

Bu ne yaa kanal d ile star sabah kusaginda kapisiyor. once kanal d starin yemek programin aynisini yapti sonra star kanal d nin dekorasyon programin aynisini :)))))) bakalim bu is Kecileri kacirmaya dogru gider mi :))))))

Bu ne yaa kanal d ile star sabah kusaginda kapisiyor. once kanal d starin yemek programin aynisini yapti sonra star kanal d nin dekorasyon programin aynisini :)))))) bakalim bu is nereye gider

15:00 baslar muhtamelen iyi reyting alacaktir

Son düzenleme:
Star'a "Evim Mis Evim" yetmedi bir de "Evim Güzel Evim" yapıyorlar demek. :)

hafta sonu pazar günü cem davran sundugu evim mis evim tutu 22.olmustu 12de baslamasina ragmen reyting anlamında çok çok iyi

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_oddRow"]
[TD]EVİM MİS EVİM[/TD]
[TD] STAR TV[/TD]
[TD] 12:30:25[/TD]
[TD] 13:13:34[/TD]
[TD] 00:34:53[/TD]
[TD] 2,10[/TD]
[TD] 9,19[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Zaten buna benzer bir progrma var Starda. Ikincisini yapmaya gerek yok bence. Hayal kirikligi da yasayabilir, iyi de gidebilir. Belli olmaz. Basarili olmasi dilegiyle. :)

Star gayet güzel bir hamle yapmış. Ama bu programın formatı değişik tutmayabilir de. Programın saati çok iyi ayarlanmalı. Umarım tutar da Star'ın gündüz kuşağından bir program ilk 100e girmiş olur. :D

bu tür programları sevmiyorum.. tabi evim mis evimle evim şahane arasında tercih yapsam evim şahaneyi izlerdim.. evim mis evim çok pinti davranıyor eşya almaya üşeniyolar... evim şahane çok çok daha iyi bence..