"Benim Güzel Evim" Amerika'ya Uçtu!

Lordly

Tecrübeli Üye
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
1,188
Puanı
285
BENİM GÜZEL EVİM "THE GIFT" ADIYLA ABD'DE!

%100 Türk formatı olan Benim Güzel Evim, ABD'de "The Gift" adıyla yayınlanacak.

Yüzde yüz Türk formatı olan Benim Güzel Evim, dünyanın en büyük format şirketlerinin birine aylar sonra süren görüşmeler sonrası anlaşma noktasınageldi. Benim Güzel Evim'in dünya haklarını 100'den fazla ülkede yayınlanmak üzere satın alan şirket, formatı ilk olarak ABD'de uygulayacak.

Formatın satış hakları elinde bulunduran Global Agency'nin ceo'su İzzet Pinto, "Aylar süren pazarlıklar bitmek üzere. Dünyanın en büyük şirketiyle yapılan bu sözleşmenin gizlilik esası var ama bu Türk televizyonculuğu adına büyük bir başarıdır." dedi.

Benim Güzel Evim programının format hakları Erdi Yapım adına Rüyhan Duralı ve Ufuk Ertan'a ait.

Star Tv'de yayınlanan ve ilk 100'e girmekte bile zorluk çeken programın diğer ülkelerdeki başarısının nasıl olacağı merak konusu.

Erdi Yapım'a ait bir diğer program olan Kanal D'nin yüksek reytingli kadın programı "Bana Her Şey Yakışır" da bir çok ülkeye pazarlanmış ve yayınlandığı kanalların izlenme oranlarını arttırmıştı.

Son düzenleme:
çok yapmacık bir proğram gerçeklerle alakası yok evi düzenlenen kadın sevinç çığlıkları atıp keltoş mimarı kucaklıyor lanet olsun bu proğramı yapanlarada çekenlerede :)))) istanbulun en lüks semtinde en lüks daireleri döşüyorlar gidip bir gecekonduyu dizayn etsinlerde görelim keltoş mimarın marifetini :))

çok yapmacık bir proğram gerçeklerle alakası yok evi düzenlenen kadın sevinç çığlıkları atıp keltoş mimarı kucaklıyor lanet olsun bu proğramı yapanlarada çekenlerede :)))) istanbulun en lüks semtinde en lüks daireleri döşüyorlar gidip bir gecekonduyu dizayn etsinlerde görelim keltoş mimarın marifetini :))

Yalnız senin bahsettiğin Evim Şahane. Ama dediklerine harfiyen katılıyorum.:)

güzel 1 yıl öncesine kadar pazarladığımız tek yapım gelin-kaynana programıydı :D

Forum İstatistikleri

Konular
176,547
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy