Benim Dünyam'dan Son 4 Yılın Rekoru.

Şaşırmadım bu sonuca çünkü başından beri bekliyorduk.Film çok iyi,artık Beren zaten bu filmden sonra normal bir oyuncu olmaktan çıkmış!Usta olmuş tam anlamıyla.Bu kadar mimiklerini iyi kullanan,masumiyeti bu kadar güzel yansıtan bir oyuncu daha görmedim bugüne kadar.Her rolün üstesinden başarıyla gelebiliyor..Gelecek hafta özellikle dahada yükselecektir.Açıkcası tadı damağımda kaldı,ilk fırsatta bir kez daha gideceğim.

Filmi bugün arkadaşımın ısrarı ile izledim.Kötümüydü hayır ama çok iyi bir filmde değildi ağlamayı geçtim duygulanmadım bile bu filme mendille gidin lafları benim için hikaye oldu
ilk yarısı tamamen Melis Mutluç çevresinde geçti küçük yaşına rağmen Melis Mutluç çok iyi bir oyunculuk çıkartmış benim için filmin yıldızı Melis Mutluç oldu.

Ben ilk gün gittim , pazarteside gittim , dünde gittim , cumartesi de gidebilirimm
Harika bir film gerçekten. Orjinalinden daha iyi geldi bana. Her gidişimdede ağladım
İzlemeyenler izlemeli bence.

Daha da artacağına eminim . Çok güzel bir proje yapmışlar

Bugün gidecektim ama henüz gelmemiş Kırklareli'ne. Geldiği zaman giderim artık.

Ben gittim. Yorumum az sonra konu açarak belirteceğim. Yanlız film tek kelimeyle harikaydı.

Artış yaşayacağı belliydi inşallah ben de en kısa sürede izleyeceğim .

Ben de 4 yılın rekoru sandım. Sadece Ekim ayı rekoruymuş. Basın

Bekliyordum zaten. Biletim hazır en kısa sürede gideceğim.

İyi başarı ancak Kasım ayında Thor olacak ve oranlarında ben durgunluk bekliyorum

İyi başarı ancak Kasım ayında Thor olacak ve oranlarında ben durgunluk bekliyorum
2 kat daha yükselir fazlası zor

Taba'yı izler gibi izleseydin olurdu.

Çok fazla izlenmiş olabilir ama ben izlemem.Dram'dan nefret ederim.Bana vurmalı,kırmalı,öldürmeli filmler lazım.

Gelecek haftada burada vizyona giriyor, izleyecegim

Film cok guzeldi.bayildim özellikle kücük ela muthis oynadi.