Benim Dünyam'dan Son 4 Yılın Rekoru.

sokak sanati

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
58,360
Puanı
1,061

Başrollerinde Beren Saat, Uğur Yücel ve Ayça Bingöl olduğu Benim Dünyam 25 Ekim'de vizyona girdi.

Film hafta sonu 186.330 kişi izledi.Film son 4 yılın Ekim ayında vizyona giren filmlerin en iyi açılışını yaptı.

Filmi Pazartesi günü 103 bin kişiyi izledi ve büyük artış yaşandı.Sinemaya giden her iki kişiden birinin Benim Dünyam'ı tercih etmesi ise filmin ne kadar yankı uyandırdığını gösterdi.

Sinema salonlarında da bir enteresan gelişme oldu.Film'den çok etkilenen izleyiciler göz yaşlarını tutamadı ve bazı sinema salonları mendil dağıtmaya başladı.

@berenist @yakup09 @mrt-06 @EveN @Forumdash @Reytinger @yatutarsa @berkann @Ahmad

Ekli dosyalar

• atri.acimg.net_r_640_600_b_1_d6d6d6_pictures_210_463_21046381_20131003111221752.jpg
    71.9 KB · Hit: 487
Son düzenleme:
Artış olacağını biliyordum.
Pazartesi coşmuş gerçekten. 2.haftasında çok iyi sonuçlar elde edecektir.

Salı günüde tatildi.Dizi artış üstüne artış yaşayacak.
Sonunda bekleneni vermeyi başladı.

Ekim ayında iddialı yerli filmler vizyona girmiyor demek ki. Yoksa rakamları rekorluk değildi.

Pazartesi günü gerçekten 100 binden fazla kişi izlemişse büyük başarı. 1 milyonu kesin geçecek demektir.

çok iyi izlenmiş gerçekten
filme büyük ilginin en büyük nedeni oyuncular
özerlikle Beren Saat
o olduğu filmi her kes nasıl diye merak ediyor ayrıca film de güzelse o zaman bu rakamlar daha da artacakdır

amma abartı bir konu olmuş bereni seviyorsunsunuz anladık ama bu kadarı da yok yani sanki tüm zamanların rekorunu kırmış gibi gösteriyorsunuz

başlık 4 yılın diyor tüm zamanalra nasıl geçtin
sanki dedim bu birincisi ikincisi son 4 yılın gişe anlamında en iyi açılışı yapan filimi deildir

fetih 1453 son 4 yılda yok mu

Son düzenleme:
14 Kasım Perşembe Baküden vizyona girecek. İlk gününde gidip izleyeceğim. Merakla bekliyorum.

Evet günün Beren icerikli konusu da gelmis bulunmakta @mrt-06

Pazartesi günü gercekten o kadar izlendiyse fena bir rakam sayilmaz. Ögretmen ve ögrenciler Pazartesi ögleden sonra ve Sali günü tatildi, dogal olarak artis olmustur.

Filmin 1 milyonu gececegini düsünüyorum, ama 2 milyonu görür mü, zor gibi.

dediğim gibi türk tvlerinin en büyük starı olmak zor iş
evinin penceresinden elin kolun gözükse haber

Cidden büyük bi rakam, beren olurda rekor olmaz mı

Bende çok beğendim filmi, bi insan bu kadar doğal, inandırıcı bi o kadar da abartısız oynayabilirdi. Beren saat cidden kendini aştı, şu an zirvede diyebilirim oyunculuğu. Ayça bingöl de döktürdü her zamam ki gibi. Uğur yüceli de anlatmaya gerek yok zaten çok başarılı.

Filmden o kadar değerler çıkaracağımız olgular var ki, insan bi kez daha kendinden utanıyor ; sağlığımız bu denli yerindeyken büyük denli şikayetler içinde olmaktan... Son yılların en iyi türk filmlerinden. Şiddetle tavsiye ediyorum.