Benim Dünyam'ın İlk Gişe Sonuçları Açıklandı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan *Dream*
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

*Dream*

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
5,517
Puanı
710
awww.ahaber.com_wp_content_uploads_benim_d_C3_BCnyam3.jpeg

Uğur Yücel ve Beren Saat'in başrollerinde olduğu hint filmi Black'den uyarlanan sezonun en iddalı filmlerinden biri olarak gösterilen Benim Dünyam filminin ilk üç gün gişe sonuçları açıklandı.Benim Dünyam ilk üç günde 186.330 kişi tarafından izlenerek ortalama bir başlangıç yaparak beklentilerin uzağında kaldı.

@xemrexxx @EveN @Bully @sokak sanati @dizi kolik @Yakamoz-Asi @OzaN @berkann @berenist

Ekli dosyalar

• awww.ahaber.com_wp_content_uploads_benim_d_C3_BCnyam3.jpeg
    awww.ahaber.com_wp_content_uploads_benim_d_C3_BCnyam3.jpeg
    39.2 KB · Hit: 582
Son düzenleme:
ne bekliyodunuz ki çok bile izlenmiş :kiki: hep şişirilir sonuç fos

Sinemada gişe almayan ne harika işler var, bence çok da mühim değil. önemli olan izleyenlerin beğenmesi

İzleyicilerin yorumları ve film hakkındaki görüşleri çok önemli. Film hakkında öyle çok haber çıktı ki soğudum filmden ama umarım beklentilerin altında kalmaz...

Gayet iyi izlenmiş, Beren Saat'in şu ana kadarki en iyi giriş yapan filmi. Uğur Yücel'in ise Ejder Kapanı'nın ardından ikinci filmi.

Büyük ihtimal 1 milyon barajını geçer, henüz pek reklamını görmedim filmin. :)

Film süper olduğu için gişeden beklenti yoktu zaten.Klasik Türk halkı yine şaşırtmadı ama yükselmesi muhtemel.
Çok ahım şahım reklamlar göremedim ben ortalıkta.:)

Gayet iyi izlenmiş, Beren Saat'in şu ana kadarki en iyi giriş yapan filmi. Uğur Yücel'in ise Ejder Kapanı'nın ardından ikinci filmi.

Büyük ihtimal 1 milyon barajını geçer, henüz pek reklamını görmedim filmin. :)
reklamını mı görmedin her yerde reklamı var ama sonuç fos
3 gün 100 bin küsür bu mu gayet iyi ya güldürme beni :D

reklamını mı görmedin her yerde reklamı var ama sonuç fos
3 gün 100 bin küsür bu mu gayet iyi ya güldürme beni :D
Film afişleri ilgimi çeker hep ama ben hiç görmedim Benim Dünyam'ın belki ben dikkat etmemişimdir. :)

100 bin değil 190 bine yakın izlenmiş.

Yılın diğer iddialı filmlerine bakarsak:

Uzun Hikaye => 90 bin
Hükümet Kadın => 235 bin
Çanakkale Yolun Sonu => 130 bin
GDO Karakedi => 98 bin
Mutlu Aile Defteri => 112 bin

Sadece Cem Yılmaz'ın gösterisi, Celal ile Ceren, Romantik Komedi 2 gibi 1-2 komedi filmi ve Kelebeğin Rüyası bu filmden daha iyi başlamış yerlilerden.

Çok iyi demiyorum zaten ama gayet iyi bir başlangıç. :)

Film gayet iyi başlamış. Haftaya daha da yükselecektir. :)

Basın yine haber yaptı yaptı yaptı. Sonuç? Aynı:D

İlk 3 günde izlenmiş. Dikkate alınmalı bu da. :) Bence iyi başlamış. İlk haftasında 300 bini geçer. :)

Bence gayet başarılı bir şekilde başlamış, beklentilerin epey uzağında olduğunu asla düşünmüyorum. Zamanla daha da yükselecek :)