Benim Babam Toyota Gibi Adam

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,349
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Ultra saçma bir reklam sloganı. Tüm zamanların en saçma reklam sloganı olabilir. Bunu bulmak için çok mu düşündüler merak ediyorum.

Evet saçma koca Toyotaya yakışmıyor.

Bu sloganın uydurmatörünü Toyota ile ezeceksin...Sonra hastane masrafları fena ama en azından sinirin geçer... 😛

toyota nın acaba özelliğini biliyormusunuz bilmem ama ben söyleyeyim. Toyota marka arabanın asla yolda kalmadığı bilinmemektedir. yani güvenle o araçla yola çıkılır. devamını da siz düşünün aradaki bağı

Doğrudur ama yine de çok saçma. Daha yaratıcı birşey bulunabilir. Çok çocuksu ve sinir bozucu geliyor kulağa...

O zaman o şekilde bir özellikleri varsa o özellklerini daha çok ön plana koyan bir reklam çekilmeliydi.Benim ülkemdeki reklamlar bile avrupadaki reklam kalitesine ulaşamıyor.

reklam kalitesi bizde sağlam tabi bazı saçmaları saymazsak. reklam mantıklı ama anlamak biraz zor sadece toyota yolda bırakmaz denmek isteniyor ama biraz vurgulayamamışlar okadar

İlla çocuklu çekecekler.Hadi önceki reklamı anladık.Güvenli sorunsuz vs ya bu.Sürekli kendini tekrar eden reklamlar

Reklam farklı bir bakış açısını temsil ediyor doğrudur,ama anormal olaylar olmadıkça Fiat,Ford gibi bilimum marka araç da yolda kalmayacaktır.Kötü kullanılırsa Toyota da 5000 km'yi bile bulamayabilir...Yani,vurgulamaya çalıştıkları şey de aynı derecede anlamsız,kişisel görüşüm

Not: kötü kullanım kullanıcının sorumluluğundadır,doğru.

Yok Toyotanın gerçekten dino testlerinden büyük başarı ile geçtiği bilinen birşey.Adamlar kilometre olarak değil yıl olarak garanti veriyorlar.Bu da onların ne kdar iddaalı olduğunu gösterir.(Sadece Toyota için değil uzak doğu otomobil üreticileri içinde geçerli )

Evet,onların ben de farkındayım,sonuç olarak anlatmayı becerememişler demekle yetinelim.