İlla Yıldızı övecek.1.puan durumu geliyor
normal şartlarda yıldız 21 - sıla 16 yanı yıldız önde ama 16 puan avantajıyla denizin şu şekilde oluştu puan durumu yinede baya çekişmeli başladı
sıla 32
yıldız 21
@Bully @Harunnn60 @xemrexxx @denizz19
İlla Yıldızı övecek.1.puan durumu geliyor
normal şartlarda yıldız 21 - sıla 16 yanı yıldız önde ama 16 puan avantajıyla denizin şu şekilde oluştu puan durumu yinede baya çekişmeli başladı
sıla 32
yıldız 21
neyse 10 kişi daha açıkla belki o zaman uyumaya giderim1.puan durumu geliyor
sıla 32
yıldız 21
Yıldız Burcu'nun Hande Yener'den yediği farkı yemeyecek gibi.1.puan durumu geliyor
sıla 32
yıldız 21
şampiyonluk kutlamaları yapmıcakmısın ayoll ne uykusuneyse 10 kişi daha açıkla belki o zaman uyumaya giderim
ay hem oy vermiyor hem soru soruyor ay nasıl bir kaknemlik bu .ssyarın ne var hangi kızın peşinden gidecen bakım sen
bir kere ben şampiyon olamazsam kutlama falan olmazşampiyonluk kutlamaları yapmıcakmısın ayoll ne uykusu
ay hem oy vermiyor hem soru soruyor ay nasıl bir kaknemlik bu .ss
bir kere ben şampiyon olamazsam kutlama falan olmaz
ıyy bu zaten kiralık aşkı da bırakmıştı çarpık şey.ss
sunucu 6@Çiğdem- 2 şarkı yokmuydu oylamada ben 1 puan ve 2 paun verdim sen 3 diye açıklıyorsun o nasıl oluyor
Üff saçma sapan konuşma.küçükken kazana düşmüşsün o yüzden tipin bir garip insanlar sana acıyor da oy veriyor denizcim gerçeği bil istedim@denizz19
ay sen saf mısın okumuyon mu .ss@Çiğdem- 2 şarkı yokmuydu oylamada ben 1 puan ve 2 paun verdim sen 3 diye açıklıyorsun o nasıl oluyor
Forumdashın oyu niye 4 sayılıyor anlamadımsunucu 6
juri başkanı 5
eski yarışmacılar 3
juriler 4
halk 2 diye sayılıyor cnm senin oyun 4 puan
@Forumdash ı juriden saymıyormusun sen adamdan yani juriler 4 puanForumdashın oyu niye 4 sayılıyor anlamadımBana düşman mısınız siz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?