ne sansın çiğdem kendi puanını senin 2 katın değerinde yapmış resmen seni aşağılıyor
ben kimi daha çok beğendiysem ona verdim şekerimm
ne sansın çiğdem kendi puanını senin 2 katın değerinde yapmış resmen seni aşağılıyor
1.olamazsan forumu ateşe verirsin kesin.Emre'den beklenmeyecek hareketler.
Yoo valla gayet iyiyiz.
verdiğin puana göre sen de şeker olabilirsin ya da @Çiğdem- gibi gulyabani de olabilirsinben kimi daha çok beğendiysem ona verdim şekerimm
Forumu vermem de seni veririm1.olamazsan forumu ateşe verirsin kesin.
Yok be zaten destere ve çiğdem klasik. Hadi destere neyse de çiğdem finalde imkansız sılaya vermezİbre Yıldız'a mı dönüyor ne
Billy Kane'den de sana nanik gelmiş fark 2'ye indi.Yok be zaten destere ve çiğdem klasik. Hadi destere neyse de çiğdem finalde imkansız sılaya vermez
verdiğin puana göre sen de şeker olabilirsin ya da @Çiğdem- gibi gulyabani de olabilirsin
Sıkıntı yok ben şarkıma güveniyorum.Billy Kane'den de sana nanik gelmiş fark 2'ye indi.
fark 2 ye düştü ama çikinella heyecan olsun diye bana oy verenleri önce söylüyor gibi sonra bombardıman yapacak sıla tabi o ka para saçtı şike işine .ss
İntikamım birazdan geliyor.Forumu vermem de seni veririm
Ayy sen Sıla'nın bu şarkısını mümkünse dinleme zaten pis kalite yoksunu.İntikamım birazdan geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?