Benim Albümüm / Büyük Final Oylaması Başladı

Çiğdem

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
126,470
Puanı
1,060

Son Oy Gönderme Tarihi 21 Temmuz Perşembe 23:00

Tüm forum Halkından katılım bekliyoruz özelden bana bildirmeniz gerekiyor Barış Akarsu yada Katy Perry kimin kazanmasını istiyorsanız ben videoları özel kutunuzada atarım

Acısıyla tatlısıyla 1 sezonun daha sonuna geldik sunucu olarak benim oyum 6 puan değerinde juri başkanı olan @destere 5 puan değerinde ve juriler 4 , eski yarışmacılar 3 , halkın oyu 2 puan sayılacak

@xemrexxx Barış Akarsu - Ayrılık Zamansız Gelir Albümü ile 18 final puanı var
@OzaN Katy Perry - Prism Albümü ile 5 Final puanı var

Büyük Finalin Şarkıları bunlar iyi oylamalar

Sunucular Büyük Finalin Sunucularıda Büyük

King Kongu bile kendisine aşık eden kadın olarak bilinir ( Neomi Watts )

Çinlilerin Kemal Sunalı'da o gerçi bizde izle izle bıkmıyoruz ( Jackie Chan )

@destere @MasacRE- @gözlemci @Bully @Harunnn60 @Billy Kane @GunesinOglu @cevaa @Billy Kane @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @Tolstoyevski @EnveR @OzaN @yigit_00 @BesaleT @destere @Doğu @MEnes @Felon @Titanium @Forumdash @Tzira @S.G.A.T. @tolgab @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @emree-29 @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @ozgur2113 @Yiğitt @gizem ak @dosimosi @sürgünüm @yatutarsa @hayret bi şey @HachiKo @batuhankaralar @ozmoturk @gözlemci @utawleee @Arslan Bey @beyazsoy @umuttanyel

Son düzenleme:
Kimin kazanmasını istiyorsak onun adını mı yollayacaz sana?

Halkimizdan katy i sampiyon yapmak icin destek bekliyoruz

halk olarak seninde oyunu bekliyorum büyük finalde @pompy şarkılar konuda barış akarsu yada katy perry kazanmasını istediğini özelden bana yazıcaksın bukadar 😉

@Bully yalının elenmesine üzüldüm desem zaten inanmazsın
o yüzden demeyeyim

final şarkılarına baktım seçim yapmak zor olacak iki şarkıda harika ? acaba @xemrexxx tosbağasının, at kafalı şarkıcısı barış karamukmu birinci olacak? yoksa dünyalar güzeli bülbül sesli katy perry mi birinci olacak ? bayağı zorlansakda karar vermekte yinede bir sonuca varmak şarttı
neyse oyumu hogathaya yolladım hayırlı uğurlu olsun vatana millete

Yine nerelerde sürtüon la öksüz yetim kaldık, tek kaldık buralarda sensiz.
Dön gel artık, we need you.

La neredesin fetöş amcanin örgüte katilmişsin diyolla snn için