Doğru tahmin tüm kirli çamaşırlar dökülür ortalığa.sen elenirsen itiraf yapacak gibi bir havan var
Doğru tahmin tüm kirli çamaşırlar dökülür ortalığa.sen elenirsen itiraf yapacak gibi bir havan var
Erken mi kullandin yoksa bundan daha da iyi sarkilarin var mi eger varsa sampiyon belli bosuna uzatmayalim yarismayiSenin de oyların efsane, kaliteden anlayan bir insan olduğun her halinden belli oluyor.
@Forumdash teşekkürler.
Co-admin dayanışması diye bir şey duymadın mı sen la@mrt-06 bey bugün senin bütün kirli çamaşırlarını ortaya çıkarıcak ve çırılçıplak kalıcaksın !
kız tüm rezilliklerin ortaya dökülmedi mi senin daha ne itirafı 😱
Doğru tahmin tüm kirli çamaşırlar dökülür ortalığa.
Co-admin dayanışması mı ? sen olayı yanlış anlamışsın ben buna çıkar ilişkisi diyorum.Bittin ollom sen !Co-admin dayanışması diye bir şey duymadın mı sen laSen kendi derdine yan hedefinde sen de varsın
Tabii ki de var daha kozlarım, bizde şarkı bitmez, final göreceğimi umuyorum.Erken mi kullandin yoksa bundan daha da iyi sarkilarin var mi eger varsa sampiyon belli bosuna uzatmayalim yarismayi
kız resmen kim kardashian gibi adın her skandalda var @destere ile basıldın @denizz19 a webcam de garip şeyler yapmışın @pompy i ben betüşüm diye kandırıp eve atmışsın daha neler neler 😱sizin ikinizede tekmeyi atma vakti gelmiş öyle değilmi başkanım @sokak sanati
2 isim gidecekÇekişmeli gidiyor ama elenen isim belli gibi
TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
2 isim elenecek amaÇekişmeli gidiyor ama elenen isim belli gibi
TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
@denizz19 ile anlaşma yeniliyorum good bye @DarkLeqenD@DarkLeqenD oyları
7-ERKİN KORAY - SEVİNCE (BAŞYAPIT)
6-Ziynet Sali - Çeyrek Gönül (Gönül , önül, nül, ül, l.)
5-Merve Özbey - Yaş Hikayesi (.)
4-Gökhan Türkmen - Biraz Ayrılık (Gökhan bu neee?!)
3-Model - Bir Melek Vardı (.)
2-Sezen Aksu - Seni yerler (.)
1-Pinhani - Beni Al (Elen artık be.)
@DarkLeqenD beğenmediysen niye 4 verdin anlamadım ama teşekkürler güzel puan.@DarkLeqenD oyları
7-ERKİN KORAY - SEVİNCE (BAŞYAPIT)
6-Ziynet Sali - Çeyrek Gönül (Gönül , önül, nül, ül, l.)
5-Merve Özbey - Yaş Hikayesi (.)
4-Gökhan Türkmen - Biraz Ayrılık (Gökhan bu neee?!)
3-Model - Bir Melek Vardı (.)
2-Sezen Aksu - Seni yerler (.)
1-Pinhani - Beni Al (Elen artık be.)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?