Benim Albümüm 7.Hafta Sonuçları

@denizz19 @OzaN geçmiş olsun bu arada, bu hafta Benim Albümüm tarihinin en zor haftası bile olmuş olabilir, şarkılarınız iyiydi aslında ama tüm şarkılar da çok iyiydi.

Özellikle Deniz'in elenmesine üzüldüm tabii, şu an yarışmada Pinhani dışında sevdiğim isim kalmadı. ss @ozgur2113

@OzaN adminim model benim bazı şarkılarını sevdiğim bazılarını sevmediğim
bir gruptu bu yüzden düşük oldu oylarım bu yüzden çok özür diliyorum senden

galiba benim karışık ve garip bir müzik anlayışım var

O kadar iddialı şarkının arasında olmadı.ss

Erkin Koray'a tam puan vermeyen üyelere @Tolstoyevski nin attığı bakış (Bilmem belki de temsili değildir) ;

İltifatlarından ötürü teşekkür.Sen de öylesin
Bu arada gerçekten melek gibiyimdir

Ama yok ya ben Gülsen'den vazgecmem @Çiğdem- i catlatmaya devam

Tek teselli @denizz19'un da elenmesi oldu.

Zor bir haftaydı şarkılar çok yakın yakınaydı. Kim elense yazık olacaktı bize yazık oldu.

Sezen ile Merve elenecek mi falan derken final puanı almışlar işe bak

Kız ben şimdi ilk kez birinci oldum ya röportaj yapacaz dimi
Ama @Tolstoyevski ile aynı anda yayına alma bizi, yoksa kavga çıkar.

Sus.

Seni de sürgün edeceğiz, vefasız 7 puan verdim teşekkür eder insan! İnşallah @Tolstoyevski ile @Maskeli Fedai'nin olduğu bir odada kilitli kalırsın! Daha ne diyim.

@tolgab Ozan'da elendi yani Model

Allahımm hele şükür benimle aynı fikirde olan biri çıktı karşıma aslansın be atacan

HAHAHA evet kafam karışmış modelde elendi düzeltirim
hazir herkes buradayyken yildizlar yarisiyor final oylarinizi gönderin finale marul kafa denizle çikinella çiğdem kaldi

Ziynet elendiyse ben giderim buralardan

hazir herkes buradayyken yildizlar yarisiyor final oylarinizi gönderin finale marul kafa denizle çikinella çiğdem kaldi
Ay Deniz'in yarışmayı emanet ettiği kişiye bak hele normal konuda tek bir etiket yapmıyor gelip başka yarışmanın konusundan oy topluyor. ss