HAHAHA evet kafam karışmış modelde elendi düzeltirimKiz 2 kisi elenmiyor muydu bu hafta denize gecmis olsun demisin bi
HAHAHA evet kafam karışmış modelde elendi düzeltirimKiz 2 kisi elenmiyor muydu bu hafta denize gecmis olsun demisin bi
İki gözümü kapatsam, tek kolumu kullanmasam bile @çiğdem-'den daha güzel sunardım.
Değmesin Ellerimiz'i kullanamadan elenmek.
Değmesin Ellerimiz'i kullanamadan elenmek.
aaaa bu hain banamı laf atıyor @sokak sanati 😵İki gözümü kapatsam, tek kolumu kullanmasam bile @çiğdem-'den daha güzel sunardım.
ikiside elendiler cnmHani Deniz elenmişti.
Bence bunun oylarını iptal et.
O kadar iddialı şarkının arasında olmadı.ss
Erkin Koray'a tam puan vermeyen üyelere @Tolstoyevski nin attığı bakış (Bilmem belki de temsili değildir) ;
İltifatlarından ötürü teşekkür.Sen de öylesinBu arada gerçekten melek gibiyimdir
@mrt-06 teşekkürler güzel puan ama yetmedi :/
Sağlık olsun buraya kadar gelmek kısmetimizde varmış demek. @Çiğdem- emeğine sağlık güzel bir yarış oldu keyif alarak yarıştım.
Tek üzen taraf albümün en sevdiğim şarkısıyla elenmek oldu açıkçası. Kalan tüm arkadaşlarıma başarılar diliyorum. İyi olan kazansın.
Tek teselli @denizz19'un da elenmesi oldu.
Zor bir haftaydı şarkılar çok yakın yakınaydı. Kim elense yazık olacaktı bize yazık oldu.
Sezen ile Merve elenecek mi falan derken final puanı almışlar işe bak
Enteresan bir hafta puanlar birbirine çok yakın sıralamayı yaparken ben de çok zorlandım her puanın ne kadar kıymetli olduğunu gördük bir kez daha. Model'e tam puan vermiştim bu yüzden elenmemesine sevindim. Geçmiş olsun @denizz19 senin elenmende sürpriz oldu tabii. @Bully tebrikler benden bile yüksek aldığına göre birinciliği hak ettin.
Kız ben şimdi ilk kez birinci oldum ya röportaj yapacaz dimiAma @Tolstoyevski ile aynı anda yayına alma bizi, yoksa kavga çıkar.
Sus.
en dusuk oyladiklarimdan biri elenmis. Bir sonraki oylamada kime dusuk vereyim diye cok dusunmeme gerek yok. sezEn aksuda kil payi kurtulmus. @xemrexxx artik sezenin slow sarkilariyla gel. hareketli sarkilar bana pek hitap etmiyor. sezenin slow sarkilari efsane.
Keess tıraşı
Seni de sürgün edeceğiz, vefasız 7 puan verdim teşekkür eder insan! İnşallah @Tolstoyevski ile @Maskeli Fedai'nin olduğu bir odada kilitli kalırsın! Daha ne diyim.
@tolgab Ozan'da elendi yani Model
Allahımm hele şükür benimle aynı fikirde olan biri çıktı karşıma aslansın be atacan
hazir herkes buradayyken yildizlar yarisiyor final oylarinizi gönderin finale marul kafa denizle çikinella çiğdem kaldiHAHAHA evet kafam karışmış modelde elendi düzeltirim
Bir insana "bu" diye hitap edilmesini hiç sevmem! Bir ismim var sayın Ozan artı olarak nickim de var.Bence bunun oylarını iptal et.
hazir herkes buradayyken yildizlar yarisiyor final oylarinizi gönderin finale marul kafa denizle çikinella çiğdem kaldi
Ay Deniz'in yarışmayı emanet ettiği kişiye bak hele normal konuda tek bir etiket yapmıyor gelip başka yarışmanın konusundan oy topluyor. sshazir herkes buradayyken yildizlar yarisiyor final oylarinizi gönderin finale marul kafa denizle çikinella çiğdem kaldi
Normal konuyu ayni anda 14 üye görüntülemiyorAy Deniz'in yarışmayı emanet ettiği kişiye bak hele normal konuda tek bir etiket yapmıyor gelip başka yarışmanın konusundan oy topluyor. ss
Bak şuna hala konuşuyor.Bir insana "bu" diye hitap edilmesini hiç sevmem! Bir ismim var sayın Ozan artı olarak nickim de var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?