Benim Albümüm 7.Hafta Sonuçları

Çiğdem

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
123,756
Puanı
1,060

Puan Durumu

1 Gökhan Türkmen 106
1 Erkin Koray 106
2 Pinhani 102
3 Merve Özbey 91
3 Sezen Aksu 91
4 Model 90
5 Ziynet Sali 89

Gökhan Türkmen ve Erkin koray 3 Puan
Pinhani 2 Puan
Merve Özbey ve Sezen Aksu 1 Puan

@denizz19 Ziynet Sali ve @OzaN Model elendiler malesef geçmiş olsun

Yeni oy artık kabul olmayacak sonuçlar şimdi açıklanmaya başlanacak

Evet Çeyrek Finalden önceki haftadayız 2 kişi malesef bize veda edecekler

Kalan 5 yarışmacımızda final puanı aldılar 2 farklı sırayı 2 şer kişi paylaştı bu bir ilk

Puanını hesaplayan olursada ben açıklayana kadar çaktırmasınki diğerlerinin heyecanı kaçmasın

@dreamy @destere @MasacRE- @gözlemci @Bully @Harunnn60 @Billy Kane @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @Tolstoyevski @EnveR @OzaN @Doğu @MEnes @Felon @Forumdash @Tzira @S.G.A.T. @tolgab @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @emree-29 @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @ozgur2113 @Yiğitt @dosimosi @hayret bi şey @gözlemci @mrt-06 @Aserat @DarkLeqenD @sokak sanati @Sherlock

Son düzenleme:
Bekliyoruz bakalım umarım doğru seçimi yapmışımdır şarkımla

Bu hafta herkes iyiydi. Kim elense yazık olacak ama umarım en çok hakedenler kalır.
Herkese başarılar.

benim oylarımla başlayalım

9 Pihanni
9 Sezen Aksu

8 Gökhan Türkmen
8 Ziynet Sali

7 Erkin Koray
7 Merve Özbey

6 Model

Bütün sarkilar cok iyiydi ama bir sarki var ki tek kelimeyle harika neyse aciklaninca görecegiz

Bu hafta herkes iyiydi. Kim elense yazık olacak ama umarım en çok hakedenler kalır.
Herkese başarılar.
Bana kac verdin

sunucular için harika dedim ama @Çiğdem- e pet şişesi atarım kafasına
neyse çikinella sen de şu ödüller için oy kullan hangisini seçicen çok zorlu bir seçim senin için

az cok tahmin edebiliyorum elenecekleri
en dusuk puan verdigim kesin tur atlamistir

Elenen arkadaşlar üzülmeyin, @Çiğdem- hakkında kötü itiraf yaparak içinizi rahatlatabilirsiniz.
Buna ben de dahilim tabii.

Bizim orjinal kızları koymalıydın bunların hepsi birbirinden çirkin ki zaten çirkin oldukları için koymuşsundur sen.