sana 3 vermedigim icin pismanim. insallah 1 puanla elenmezsin
sana 3 vermedigim icin pismanim. insallah 1 puanla elenmezsin
Daha senin oyların da var tam puanı bana vermişindir inşallah benim yaptığım gibi.Nazar değdi resmen.ss Geldiğim gibi 2 tane 1 puan geldi
Çigdem önce umut verdi gel de yorum yap diye ne hilekardir oNazar değdi resmen.ss Geldiğim gibi 2 tane 1 puan geldi
Serdar olsa 3 puan verirdim ayıp ediyon.Sus bakayım hala konuşuyor utanmadan. ss
Bir de o var dimi.ss Beni kurtaracak oylar lazım banaDaha senin oyların da var tam puanı bana vermişindir inşallah benim yaptığım gibi.
Pis çirkinella bir de hala Pihanni yazıyor.ssÇigdem önce umut verdi gel de yorum yap diye ne hilekardir o
Resmen kendi ayagina sıkmış melun sedefci
Açıklanmadı ablacım bekliyorum senin güzel oylarını
Saol canım tam puan içinBir de o var dimi.ss Beni kurtaracak oylar lazım bana
Elenirsen üzülürsün baya bir de benim şarkımı sen seçmiştin
Rica ederimSaol canım tam puan için
Üzülürüm tabii final şarkım oldukça iddialıAy senin dediğin şarkısı söyledik işte gören de senden habersiz seçmişim sanır. ss
Haksız sayılmazNe diyor bu @Bully
Abla baya fark yedik başta haliyle stresliydim. ss Şimdi toparladık gibi ama.seveceksin oylarımıı ama sende tersliyosun he beni ben seni destekliyom şurda
Fark-ı biz işteHaksız sayılmazAma ona bakarsan benim de sana 1 vermem gerekirdi dostluk her şeyden önemlidir
Ay ben sonucu bilsem yüksek vermezdim zaten onaŞenin su anda rakibin bully ama sen yuksek vermisin safoz
Ay Emre'den yaptığın alıntı resmen hayal kırıklığına uğrattı beni. ss Keşke 1 verseymişim sana. ssFark-ı biz işte
Ay ben sonucu bilsem yüksek vermezdim zaten onaSana tam puanı verirdim dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?